Lagerarbetare till Huddig

Lagerarbetare till Huddig

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en lagerarbetare som kommer att arbeta brett med lagersysslor så som godsmottagning, inleveranser, utleveranser, tillverkningsorder, kundorder, inventeringar och materialpåfyllnad. I arbetet ingår truckkörning och lastning och lossning med lastmaskin.

Din profil

Vi söker dig som är ansvarstagande och självgående, tycker om att samarbeta, gillar utmaningar och har hög arbetsmoral. Vi tror att du är en driven person som naturligt sprider god stämning runt dig. Du tar ditt arbete seriöst och har lätt för att lära dig och ta till dig information. Som person är du flexibel och anpassar dig efter förändrade situationer, du tar egna initiativ och är noggrann samt förstår vikten av att ha ordning och reda på arbetet. Meriterande om du har erfarenhet av Monitor samt lastbilskort.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden gått ut. Skicka in din ansökan senast 2021-05-23

Huddig AB samarbetar med Clockwork Hälsingland AB och hänvisar därför alla frågor om processen till Patric Andersson, tel 073-351 27 43 alt patric.andersson@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Patric Andersson
Telefon 073-351 27 43
Område Hudiksvall
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huddig AB utvecklar, tillverkar och säljer Huddig grävlastare till el, järnvägs och entreprenadbranschen. Vårt eget varumärke Huddig har länge varit marknadsledande bland grävlastare där vi erbjuder den ultimata lösningen för effektivt arbete inom segmenten: city, cable och rail.
Huddig AB arbetar långsiktigt med kunden i fokus och erbjuder ett brett utbud av lösningar för olika användningsområden med högsta kvalitet och med ypperlig service. Huddig AB som företag är beläget i Hudiksvall och har ca 110 medarbetare, vi har även ett etablerat återförsäljarnät i 13 länder i olika delar av världen.