Beredare/planerare till Huddig AB

Beredare/planerare till Huddig AB

Dina arbetsuppgifter

Huddig är inne i en expansiv fas och behöver förstärka inom området Beredning / Planering. Vi söker därför dig som kan axla en kombinerad roll som Beredare / Planerare.

Beredningsuppgiften är en utökning av befintlig funktion och består av att utifrån underlag från vår konstruktionsavdelning, i samarbete med berörda parter inom företaget, ansvara för, uppdatera och underhålla produktionsstrukturen i MPS. Du kommer arbeta parallellt med vår nuvarande beredare som har lång erfarenhet.

Planeringsrollen är däremot en ny roll hos oss, där uppgiften tidigare varit fördelad inom produktionsteknik. Planerarens roll kommer vara att planera körordningen i vårt tillverkningsflöde utifrån både kundorder och prototyptillverkning. I samarbete med vår produktionsledning sätter du även kapacitetsnivåer utifrån prognoser. Du kommer aktivt delta i produktionsledningens möten och uppföljningar. Då rollen är ny inom företaget kommer du att få vara med att utveckla de egna arbetssätten löpande.

Din profil

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom tillverkande industri. Erfarenhet av LEAN-produktion och tillverkande flöden är önskvärt. Du bör ha mycket goda kunskaper i att använda Monitor.

Du är trygg i dig själv och har en hög initiativförmåga då uppgiften kommer innebära samverkan och prioritering för att vårt produktionsflöde skall löpa så effektivt som möjligt. Du har lätt för att samarbeta och en förmåga att se helheten i de uppgifter som skall utföras samt förstår kopplingen till företagets lönsamhet.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering och hänvisar varmt alla frågor om rollen till Sofie Lambertsson på tfn 0733-512721. Du söker rollen via www.clockworkpersonal.se senast den 20 oktober 2019. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Huddig AB utvecklar, tillverkar och säljer Huddig grävlastare till el, järnvägs och entreprenadbranschen. Vårt eget varumärke Huddig har länge varit marknadsledande bland grävlastare där vi erbjuder den ultimata lösningen för effektivt arbete inom segmenten: city, cable och rail.

Huddig AB arbetar långsiktigt med kunden i fokus och erbjuder ett brett utbud av lösningar för olika användningsområden med högsta kvalitet och med ypperlig service. Huddig AB som företag är beläget i Hudiksvall och har ca 110 medarbetare, vi har även ett etablerat återförsäljarnät i 13 länder i olika delar av världen.