HR-chef till Hexatronic Cables & Interconnect AB

HR-chef till Hexatronic Cables & Interconnect AB

Dina arbetsuppgifter

Vi välkomnar dig att axla rollen som HR-chef till vårt växande företag i den expansiva koncernen Hexatronic Group. Du ingår i vår ledningsgrupp, arbetar nära vår VD och bygger förtroendefulla och goda relationer i chefsleden som hos övrig personal. Du kommer till en HR-avdelning bestående av ett högt engagerat team som du leder. I rollen har du en bredd gällande operativa som strategiska HR-frågor att hantera i din vardag. Du stöttar dagligen organisationens chefer i deras utmaningar och frågor.

Vår framgång bygger på vår engagerade personal och den absolut viktigaste uppgiften för vår blivande HR- chef är att vara en drivande kraft. Hos oss finns en stark vi-känsla och en atmosfär som bygger på passion och en stark vilja att prestera. Trivsel, engagemang, nytänkande och aktivt ledarskap är våra ledord.

Du skapar struktur och tar ett tydligt helhetsgrepp kring de HR-relaterade områdena som innefattar personalvård, lönerevision, rekrytering, chefsstöd och andra förekommande ansvarsområden.
Viktigt i rollen är att skapa och upprätthålla en god relation med vår personal och våra lokala fack och säkerställa att dialogen är öppen och ärlig.

Hexatronic C&I ingår i en global koncern och det finns framtida möjligheter att växa i rollen.

Din profil

Vi söker dig som brinner för HR-frågor och vill vidareförädla vår organisation att fortsatt vara en attraktiv arbetsgivare. För rollen krävs att du har akademisk bakgrund med personalinriktning eller motsvarande, goda kunskaper inom arbetsrätt och flerårig erfarenhet av att arbeta med avtalsfrågor inom teknik- och metallavtalet.

Dina personliga egenskaper präglas av lyhördhet, tydlighet och ett strategiskt sinne som driver vår verksamhet framåt. Som person är du trygg och har en positiv attityd som du gärna delar med dig av. Du har affärsförståelse och god förmåga att tänka kreativt och proaktivt och kommer med nytänkande idéer.

Rollen innefattar lika delar operativa som strategiska frågor, vilket gör att du finner motivation att pendla mellan dessa. Att du gillar att hjälpa andra, både kollegor och chefer kommer vara en av de drivkrafter som kommer göra dig framgångsrik hos oss.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering och hänvisar samtliga frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Sofie Lambertsson tfn 0733-512721. Sista ansökningsdag för tjänsten är 7 april 2019. Du söker tjänsten genom www.clockworkpersonal.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hexatronic Cables & Interconnect Systems är en ledande tillverkare av fiberoptiska lösningar för bredbandskommunikation med egen produktion av fiberkabel, blåsfiber, dukt, kopparkabel samt nätmateriel. Hexatronic C&I utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta systemlösningar för bland annat transportnät, fiber till hemmet och sjökabel. Företaget har 200 anställda och merparten av verksamheten utgår från Hudiksvall, där tillverkning och huvudkontor är beläget. Läs mer om företaget på hexatronic.com.

Hexatronic C&I är en del av Hexatronic Group, en teknikkoncern specialiserad inom fiberkommunikation. Koncernen levererar produkter och lösningar för optiska fibernät och tillsammans kan bolagen tillhandahålla ett komplett sortiment av passiv infrastruktur. Koncernens aktie är listad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har verksamhet i Sverige, Norge, Finland, England, Tyskland, USA, Kina och Nya Zeeland. Läs mer om koncernen på hexatronicgroup.com