Senior Produktutvecklare till Hexatronic Cables & Interconnect Systems AB

Senior Produktutvecklare till Hexatronic Cables & Interconnect Systems AB

Om företaget

Hexatronic Cables & Interconnect Systems utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta systemlösningar för bland annat transportnät, fiber till hemmet och sjökabel för den globala marknaden.Vi är 200 anställda och merparten av verksamheten utgår från Hudiksvall, där tillverkning och huvudkontor är beläget. Vi verkar på en växande global marknad med säljkontor i Sverige, Norge, Finland, England och USA. Hexatronic Cables & Interconnect Systems är en del av Hexatronic Group, en teknikkoncern specialiserad inom fiberkommunikation. Koncernens aktie är listad på Nasdaq Stockholm. Läs mer om oss på www.hexatronic.com

Till vår teknikavdelning i Hudiksvall söker vi en teknikintresserad produktutvecklare för utveckling av framtidens systemlösningar för kraft och kommunikation. Du ingår i vår utvecklingssektion som består av 10 personer. Arbetet bedrivs i tvärfunktionella grupper och närvaron till tillverkningen är avgörande då våra tillverkningsprocesser är vitala för produktutvecklingen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att designa och konstruera komponenter inom kraft- och kommunikationssystem för exempelvis applikationer inom CCTV, WiFi, Micro

Din profil

Du har relevant ingenjörsexamen och genuint teknikintresse med erfarenhet av elektronikdesign, elektronikkonstruktion, fiber eller elkraft. Har du dessutom erfarenhet inom industriell produktutveckling ser vi det som meriterande.

Arbetet genomförs ofta i projektform vilket kräver att du är väl förtrogen med effektiv projektledning. I ansvaret ingår att engagera flera funktioner i vår organisation, vilket ställer krav på hög samarbetsförmåga och en entusiastisk inställning att driva tvärfunktionella samarbeten och projekt i mål.

Vidare är du en kommunikativ och lösningsfokuserad person med god processförståelse. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Läs mer om oss på www.hexatronic.com

Ansökan
Urval sker löpande, så registrera din ansökan via clockworkpersonal.se så snart som möjligt dock senast 2020-04-17.
Om du har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår affärsområdeschef för Engineering Jonas Bergkvist på 073-351 27 73.
Mer info
Kontaktperson Jonas Bergkvist
Telefon 073-351 27 73
Område Hudiksvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.