Bilmekaniker

Bilmekaniker

Dina arbetsuppgifter

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund i Hudiksvall. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt stora chanser att påverka såväl arbetssituation som din personliga utveckling.

Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Din profil

Vi söker dig som har en fordonstekniskutbildning i grunden eller motsvarande erfarenhet och som gärna har några års erfarenhet som personbilsmekaniker. Du bör trivas med att vara i nära kontakt med våra kunder och därför besitta god social kompetens. Vidare bör du vara engagerad och initiativtagande.

Ansökan

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.

För frågor om tjänsten, kontakta Simon Lindqvist via 073 - 351 27 43 eller simon.lindqvist@clwork.se

Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Simon Lindqvist
Telefon 073-3512743
Område Hudiksvall
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 okt 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helsinge Däckcenter söker nu Bilmekaniker till anläggningen vid södra infarten (medskog) i Hudiksvall.

Vi på Helsinge Däckcenter har ca 30 års erfarenhet i branschen samt har 2 st utbildade bilmekaniker som servar och reparerar alla bilmärken. Hos oss är alltid kunden i fokus och du kan vänta dig ett trevligt och ärligt bemötande. Hos oss får du alltid bra service till bra pris och med korta väntetider.

Vi fixar däck & fälg i alla storlekar och är fullverkstad för personbilar och lätta lastbilar.