Affärsenhetschef till Eitech Hudiksvall

Affärsenhetschef till Eitech Hudiksvall

Dina arbetsuppgifter

Till Eitechs affärsenhet i Hudiksvall söker vi en Affärsenhetschef.
Din primära uppgift är att leda, planera, marknadsföra och utveckla Elinstallationsenheten i Hudiksvall med omnejd.
Du ansvarar för ca 50 medarbetare. Till din hjälp har du Projektledare och arbetsledare som leder personalen i den dagliga driften.

Ditt fokus kommer att ligga i hållbara och lönsamma kundrelationer där du ansvarar för att definiera affärsenhetens strategi med närhet till kunden och lyhördhet för den lokala marknaden. Samt att leda, motivera och utveckla 50-tal medarbetare som består av projektledare, administratör, tekniker och elektriker.

Vidare så följer du upp och gör korrigeringar för att enhetens ekonomi och bemanning följer ramar och behov och ansvarar för att enhetens personal har rätt kompetens och värnar om deras arbetsmiljö, utveckling och välmående.

Som Affärsenhetschef ansvarar du för att affärsenheten leds enligt Eitechs filosofi och värderingar.
Du rapporterar till Regionchef och du har din placering i Hudiksvall.

Din profil

Du har tidigare erfarenhet av ledande befattning med resultat- och personalansvar. Du är en engagerad och driven ledare som skapar resultat genom dina medarbetare. Du har förhandlingsvana och vana att hantera olika intressenter så som kunder, facklig organisation, leverantörer osv.

Du som söker är affärsorienterad och trivs med täta kunddialoger. Din ledarstil kännetecknas av lyhördhet, beslutsmässig och engagemang där delegering av ansvar, transparens och tillit är naturligt. För att lyckas är du öppen, resultatorienterad och stabil. Du delar våra värderingar om tillit, solidaritet, ansvarstagande och entreprenörskap.

Det är såklart meriterande med arbetslivserfarenhet inom elentreprenadbranschen. Kunskaper inom projektekonomi och projektledning är en klar fördel.

I rollen som affärsenhetschef har du frihet att vara en entreprenör samtidigt som du har styrkan av att vara del av Eitechs nätverk. Du får en nyckelbefattning där samarbete och nätverkande mellan Affärsenheter och grupper är en väsentlig del i vår dagliga verklighet. Eitechs företagskultur präglas av att vara både platt och prestigelös, vilket innebär att alla pratar med alla oavsett titlar. Du blir del av en självständig Affärsenhet med stark lokal närvaro men som samtidigt ingår i Vinci Energies globala koncern.

Ansökan

Eitech samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Frågor om tjänsten hänvisas till rekryteringskonsult Olof Westling på olof.westling@clwork.se
Iom semestertider så har vi i denna process längre ansökningstid
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 14 augusti
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Hudiksvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eitech är ett engagerat lag av specialister inom elteknik som med hjärna och hjärta arbetar tillsammans för att skapa hållbara lösningar för samhällets och våra kunders utmaningar. Varumärket består i dag av närmare 800 medarbetare fördelade på två bolag, Eitech AB och Eitech Electro AB, och med kontor från Gällivare i norr till Lund i söder. Vi levererar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande servicetjänster inom branscherna bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. Vi är även en del av VINCI Energies, ett globalt nätverk av varumärken som erbjuder ett brett utbud av tekniska tjänster och med närmare 85 000 anställda runtom i världen.

Läs mer om oss på www.eitech.se