Vikarierande Distriktschef / Säljare DVH

Vikarierande Distriktschef / Säljare DVHVikarierande Distriktschef / Säljare DVH 1 år

till Söderhamn med omnejd

Arbetsuppgifter
Du får möjlighet att arbeta med våra starka varumärken och kommer att ansvara för distriktets försäljning och affärsutveckling under 1 år (med möjlighet till förlängning). I dina arbetsuppgifter ingår:
  • Bearbetning av livsmedelsbutiker
  • Bygga och utveckla långsiktiga relationer samt arbeta med sortiment
  • Hyllekonomi och utveckling av kategorin djurmat
  • Införsäljning av nyheter och kampanjer samt medverkan vid ombyggnationer och event
  • Du säkerställer vårt sortiment, inspirerar till säljfrämjande lösningar och utbildar butikerna i såväl produktkunskap som kategoriutveckling
Arbetet innebär ett antal resdagar per år. Distriktet är inom Gävleborgs län och Västernorrlands län. Lämplig bostadsort är Söderhamn eller Hudiksvall med omnejd.

"På Doggy är det en ärlig atmosfär och man känner sig snabbt som en i gänget. Vi har bra produkter och är det enda företaget som ökar markant på en kategori som i stort sett står stilla."

Läs mer om vad Bo har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/doggy

Din profil

Som person är du flexibel, utåtriktad och har lätt för att skapa och behålla goda relationer. Du har ett stort engagemang, drivkraft och ett ett starkt intresse av att utveckla både affären och dig själv. Vi ser även att du:
  • Har erfarenhet från dagligvaruhandeln, antingen från butiksledet eller som fältsäljare
  • Innehar kunskap om butiksekonomi
  • Har datorvana och behärskar Officeprogrammen samt är lättlärd gällande nya program
  • Vi ser gärna att du har ett intresse för djur, främst hund och katt
Vi erbjuder

Ett utvecklande och spännande arbete i ett företag med stora ambitioner och en stark framtidstro. Doggy är ett företag på frammarsch, med ett bra säljstödssystem, vi står för många bra innovationer och man har den senaste tekniken till sin hjälp.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Camilla Jacobsson på 0707-500385.

Ansök redan idag då urvalet sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Utesäljare, Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 21 dec 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En dag i mitten på 1800-talet steg en ung driftig göteborgare vid namn Aron Heyman av tåget i Vårgårda. På den bördiga västgötaslätten använde han kunskapen som han hade fått med sig från Skottland, om hur man tar vara på spillet vid tillverkning av ångpreparerade havregryn. Han förfinade och utvecklade tekniken fram till 1903 då han presenterade vårt allra första hundfoder "Vårgårda Hundmjöl".

År 1955 lanserade vi på Doggy vårt första helfoder och 50 år senare är vi först i världen med att erbjuda våtfoder i Tetra Recart. Idag är Doggy AB den största hund- och kattmatsproducenten i Sverige och vi har över en hundraårig lång tradition av djurmatstillverkning. Ett arv och en historia vi är stolta över och förvaltar, men också ständigt utvecklar och förbättrar. Läs mer om oss på vår hemsida.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, sälj, B2B, account manager, utesäljare, fältsäljare, regionsäljare, distriktsäljare, chef, dvh, dagligvaruhandel