Vi söker nu en Depåchef till Cramo i Hudiksvall. Som Depåchef är du affärs, volym- och personalansvarig. Detta innebär att du ansvarar både för det operativa och strategiska arbetet vad det gäller verksamhetens budget avseende volym och resultat. I ansvaret ligger att arbeta kontinuerligt med att utveckla strukturen inom depån och se till att den har en attraktiv och rätt dimensionerad maskinpark av byggmaskiner och övrig utrustning.

Tillsammans med Distriktschef och regionala säljare arbetar du med att ta fram riktlinjer för att stärka Cramo på den lokala marknaden.
I rollen som Depåchef ingår bland annat:
  • Lokalt kundansvar
  • Lokalt försäljningsarbete
  • Budget och resultatansvar
  • Personalansvar
  • Utveckling av verksamheten
  • Logistikansvar
  • Administration
Din bakgrund
Vi ser att du har fullgjord gymnasieutbildning och god systemvana. B-körkort är ett krav. Du bör ha erfarenhet av försäljning och marknadsföring från branschnära verksamhet. Du har några års erfarenhet av att leda och utveckla personal samt god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat.

För att lyckas i rollen bör du vara kundfokuserad, lyhörd och mån om att skapa de bästa förutsättningarna för dina medarbetare att lyckas i sitt arbete. Du är inspirerande, coachande och en förebild för dina medarbetare. Vi ser vidare att du har förmågan att bryta ner visioner till tydliga mål. Du är en strukturerad person och planerar dina arbetsdagar på ett självständigt sätt.

Du drivs av att göra affärer, ge god service och vill se resultat. Du är positiv, utåtriktad och trivs med att skapa långsiktiga relationer både externt och internt.

Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Ansökan

Vill du bli en av oss? Registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 2019-01-18, urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Peter Hansson tfn: 070-512 01 04.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 jan (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.