Gruppchefer sökes till tillverkningsindustri i Hudiksvall

Gruppchefer sökes till tillverkningsindustri i Hudiksvall

Dina arbetsuppgifter

Är du redo för nästa utmaning? Drivs du av att arbeta med människor och ledarskap? Nu söker vi 2 gruppchefer till vår kund i Hudiksvall. Är du redo att sätta igång? Urval sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan annonsen går ut, skicka in din ansökan redan idag.

Du kommer till att börja med vara anställd via Clockwork 6-12 månader och arbeta ute hos vår kund. Det finns goda möjligheter till tillsvidareanställning hos företaget då de står inför pensionsavgångar. Start är så snart som möjligt enligt överenskommelse.

I rollen har du personalansvar över skiftgående personal samt ingår i ledningsgruppen. Du samarbetar med gruppchefer, produktionstekniker, produktionsingenjörer och sektionschefer.
Du har en viktig roll i att driva det dagliga arbetet och utvecklingen av verksamheten framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och utveckla gruppen i enlighet med satta mål. I din roll ansvarar du även för mål- och utvecklingssamtal, rehabilitering, kompetenssäkring och personalplanering samt budgetering. Du har ett delegerat arbetsmiljöansvar samt delegerade attesträttigheter. Du medverkar vid arbetsplatsträffar, befattningsträffar, rekryteringar och samverkar med fackliga parter.

Du arbetar vardagar dagtid med möjlighet till flextid.

Din profil

Du har en coachande och kommunikativ ledarskapsstil samt är lyhörd inför dina medarbetares tankar och åsikter. Du förstår att nyckeln till framgång är att sätta medarbetarna i fokus och skapa stark teamkänsla. Du har ett stort intresse att leda och utveckla människor för att de ska bli framgångsrika och arbetar löpande med feedback. Du är van att leda personal i förändring och ser det som en utmaning. Som ledare är det viktigt att du själv visar på mod, engagemang och tar ansvar samt är en förebild för din personal.
  • Du har avslutad gymnasieutbildning
  • Meriterande är om du har studerat på högskola/universitet inom relevant område alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Vi ser gärna att du har arbetat inom industri tidigare
  • Är van att leda personal
  • Du är strukturerad i ditt arbetssätt
Varför ska du välja Clockwork?
Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Hör gärna av dig om du har frågor till Linnea Hedenberg på 073- 351 27 84 eller linnea.hedenberg@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Linnea Hedenberg
Telefon 073-351 27 84
Område Hudiksvall
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se