Lagerarbetare till Hudiksvall

Lagerarbetare till Hudiksvall

Om företaget

Vi söker nu en lagerarbetare till en av våra kunder i Hudiksvall. Om du är en flexibel och ansvarstagande person som trivs i en varierad vardag är det kanske dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett team som arbetar med in- och utleveranser. Tunga lyft och en del montering kan förekomma.

Din profil

För att trivas i denna roll ser vi att du tycker om att arbeta fysiskt och tack vare din positiva inställning och servicekänsla bidrar du med god stämning till såväl medarbetare som kunder. Då många leveranser körs ut till kunderna är B-körkort ett krav. Har du dessutom C-kort är det meriterande.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb
Om du har några funderingar kring tjänsten eller har andra frågor är du välkommen att kontakta Thomas Mårtens på 070-821 53 16 eller thomas.martens@clwork.se

Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Thomas Mårtens
Telefon 070 821 53 16
Område Hudiksvall
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se