Jobbkonsult till Clockwork i Hudiksvall

Jobbkonsult till Clockwork i Hudiksvall

Dina arbetsuppgifter

Brinner du för att coacha och utveckla människor? Gillar du samtidigt att bygga långsiktiga relationer och nätverka med olika aktörer inom näringslivet? Då passar rollen som jobbkonsult dig! Global fortsätter att växa och vi vill nu förstärka kontoret i Hudiksvall med ytterligare en driven medarbetare.

Som jobbkonsult arbetar du primärt med att matcha deltagare mot arbetsmarknaden. I detta ingår att kartlägga, lära känna och coacha deltagare mot sysselsättning. Viktiga delar i arbetet är också att etablera och underhålla kontakter med företag och att arbeta administrativt mot Arbetsförmedlingen.

Att ta initiativ till affärer och skapa långsiktiga kontakter och samarbeten är en stor del av arbetet som jobbkonsult. För oss på Clockwork Global består dagarna inte bara av att hjälpa deltagaren till ett nytt jobb eller en utbildning - vi jobbar med människor för en bättre framtid!

Du kommer bli en del av vårt härliga gäng på Clockwork Hälsingland som idag består av kollegor som arbetar med bland annat, rekrytering, bemanning samt inom Global. Du kommer att sitta i nybyggda lokaler ett stenkast från havet.

Din profil

Du har
  • Avslutad högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi, personal eller studie- och yrkesvägledning.
  • Minst två års arbetslivserfarenhet (gärna i en administrativ roll).
  • Goda kunskaper i Officepaketet.
  • God systemvana.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift (meriterande är om du behärskar ytterligare ett eller flera språk).
En klar fördel är om du har ett stort och brett kontaktnät med företag och organisationer i Hudiksvallstrakten. För att kunna samverka och etablera nya relationer behöver du ha ett B- körkort.

Vi tror att du kommer passa som jobbkonsult hos oss på Clockwork om du är en lagspelare som får energi av att skapa och bygga relationer med såväl deltagare som företagskontakter och andra relevanta aktörer. Du trivs med ett varierat arbete och motiveras av att arbeta med människor i förändring och utveckling.

Som person är du lyhörd, prestigelös och du har en god kommunikativ förmåga samt ett starkt engagemang och en god människokännedom.

För att hantera arbetet på bästa sätt är det viktigt att vara självständig, handlingskraftig, kunna fatta beslut och att ha förmåga att prioritera arbetsuppgifterna.

Är du vår nya kollega? Sök då tjänsten på vår hemsida www.clockworkpersonal.se senast 2020-11-08, intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. För mer information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Karin Fällman ten Berg på 073-351 27 98 eller Pär Dahlund 073-351 27 16.
Mer info
Kontaktperson Karin Fällman Ten Berg
Telefon 073-351 27 98
Område Hudiksvall
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi är runt 80 personer i företaget utspridda på våra 17 kontor runt om i landet. Vi arbetar bland annat med rekrytering och bemanning och vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller att hjälpa människor som befinner sig i en omställningssituation. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Vi tror därmed på en stark lokal närvaro.

Clockwork Global är en verksamhet som erbjuder individuellt anpassat karriärstöd mot nyanställning eller utbildning i avtal med arbetsförmedlingen. Clockwork Global växer och finns i dag på sex orter i landet, däribland Hudiksvall.