Maskinoperatör till Hudiksvall

Maskinoperatör till Hudiksvall

Om företaget

Nu söker vi en maskinoperatör till en av våra kunder i Hudiksvall. Du kommer att anställas som konsult hos oss på Clockwork och uppdraget startar så snart som möjligt enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande, från enklare montering till mer fysiskt krävande. Du deltar aktivt i förbättringsarbetet och bidrar till att gemensamma mål uppnås.

Din profil

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en lättlärd, ansvarsfull och ordningsam person med en positiv inställning. Om du har tidigare erfarenhet av arbete inom industri ser vi det som meriterande, då du snabbt kan komma in i rollen.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Konsultchef Thomas Mårtens på: thomas.martens@clwork.se eller 070-821 53 16.
Mer info
Kontaktperson Thomas Mårtens
Telefon 070-8215316
Email Mejla Thomas Mårtens
Område Hudiksvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 okt 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se