IT supporttekniker till Byggfakta Group

IT supporttekniker till Byggfakta Group

Dina arbetsuppgifter

Du erbjuds en varierad roll där du främst servar slutanvändaren med installationer, uppdateringar och felsökningar via fjärrstyrning och på plats.
En annan viktig del som ingår i rollen är att samordna, prioritera och fördela inkommande ärenden till dina kollegor inom IT-supportavdelningen (incident manager). Du kommer även vara delaktig i eller driva mindre projekt i samband med utvecklingen av vår IT miljö.
I ditt arbete kommer du använda dig av Windows 10, Microsoft Office, Microsoft 365, Active Directory, Azure AD, Intune, Autopilot, VPN och Service Desk.

Vi supporterar 400 arbetsplatser i en modern Windows-miljö och driftar våra system både i våra lokala serverhallar och i molnet.

Din profil

Vi söker dig som älskar IT och problemlösning! Har du dessutom en naturligt serviceinriktad inställning och en kommunikativ personlighet kan det vara dig vi söker. Har du ytterligare kvalifikationer som person där du ser möjliga lösningar där andra ser problem samt att du proaktivt prioriterar och hanterar dina arbetsuppgifter är du definitivt den vi söker. Du behöver ha en relevant utbildning, erfarenhet eller ett stort intresse inom IT. Utöver det behöver du ha körkort och behärska det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Byggfakta Group samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering AB
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvariga Rekryteringskonsult Emelie Timan på 073-3512796 eller på emelie.timan@clwork.se

Ansök via www.clockworkpersonal.se senast 8 november
Mer info
Kontaktperson Emelie Timan
Telefon 073-3512796
Område Hudiksvall
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggfakta Group är en koncern där bland annat varumärken som Sverige Bygger, Byggfakta, Citymark och Husguiden ingår. Bolagen förädlar och säljer händelsebaserad B2B-information inom sektorerna bygg, fastighet, sjuk- och behandlingsvård.
Koncernen ger även ut magasin som produceras av dotterbolagen Svenska Media Docu, bland annat byggbranschens ledande nyhetstidning Byggvärlden. Gruppen omsätter ca 1 miljard och har ca 600 anställda. Byggfakta Group är verksam i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Slovakien, Tjeckien, Portugal, Tyskland och Spanien.

Nu söker dig som gillar kombinationen av kommunikation, problemlösning och operativt arbete till vårt sammansvetsade team i Hudiksvall. Vi sitter i trevliga lokaler nere vid strandpromenaden och erbjuder dig möjligheten att jobba med framtidens teknik inom IT i ett arbete där din påverkan har stor betydelse för vår framgång.