Affärsområdeschef till Byggfakta Group

Affärsområdeschef till Byggfakta Group

Dina arbetsuppgifter

Byggfakta Group fortsätter att expandera och behöver nu förstärka organisationen med en person som kan leda utvecklingen av ett nytt affärsområde och på sikt axla rollen som affärsområdeschef.

Inledningsvis kommer du att fokusera på att bygga teamet för det nya affärsområdet. Parallellt med detta ansvarar du för att ta fram kreativa och effektiva lösningar och utveckla vår produktportfölj. I detta ingår paketering och implementering av dessa samt att skapa en plattform i affären att bygga vidare ifrån. Nästa steg blir prospektering och ledning av delprojekt kopplat till CRM system, försäljning och affärsstrategier. Vårt mål är att bli marknadsledande och du som affärsområdeschef blir givetvis en avgörande nyckelroll för att nå detta mål.

På sikt ser vi att du utgår från något av våra kontor i Ljusdal eller Hudiksvall. Resor mellan kontoren, nationellt och internationellt ingår i uppdraget.

Din profil

För att ha rätt förutsättningar i den här rollen besitter du ett stort tekniskt intresse och mångårig erfarenhet av att självständigt driva verksamhets- och affärsutveckling. Vi söker dig som är passionerad för det du gör och har lång erfarenhet av teknisk projektledning, affärsutveckling och ledarskap inom B2B. Dina tidigare erfarenheter innefattar även såväl affärsstrategi som analyser och processutveckling och du kan påvisa goda resultat från tidigare roller.
Som person är du analytisk, kundorienterad, och har ett resultatinriktat sinne.
Du älskar att arbeta proaktivt och kan förstå och utveckla affären från skrivbordet till slutanvändare. Då Byggfakta är ett bolag med stark sälj- och affärskultur behöver även dessa aspekter vara naturliga element i din personlighet.

Det är högst meriterande om du har kunskaper och erfarenheter från byggbranschen, anbud, IT/Mjukvara och informationsförsäljning på avancerad nivå.

Läs mer om Byggfakta koncernen på www.byggfaktagroup.com och om Byggfakta i Sverige på www.byggfakta.se.

Ansökan

Byggfakta samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig Rekryteringskonsult
Olof Westling på 073-3512734 eller olof.westling@clwork.se
Sök på www.clockworkpersonal.se senast 25 april
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Hudiksvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggfakta Group är en lönsam och expansiv koncern med verksamhet i hela Norden samt i Portugal, Spanien, England, Schweiz, Tjeckien och Slovakien.
Vi omsätter 1.500Mkr, har ca 1 000 anställda och vill bli ännu fler.
Byggfakta Group är en ledande leverantör av information till bygg- och fastighetsbranschen, men har även verksamheter inom media, vård- och anbudssektorn. Vi förser kunder med relevant marknadsinformations- och affärsinformationstjänster, som är avgörande för att effektivt kunna identifiera och generera affärsmöjligheter. Våra databaser baseras på bred tillgång till branschinformation, vårt unika analysarbete och våra tekniska lösningar.