Redovisningsekonom / Accountant till Senseair

Redovisningsekonom / Accountant till Senseair

Har du erfarenhet av redovisning och vill arbeta på en ekonomiavdelning? Nu erbjuder Senseair en utvecklande roll som redovisningsekonom!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Senseair har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Senseair en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetSenseair är ett globalt, högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar sensorlösningar för bland annat koldioxid (CO2) och alkohol i luften. Företaget har verksamhet i Sverige, Tyskland, USA och Kina. Senseair arbetar med två av de mer utmanande problemen i världen idag: säker alkoholmätning och mätning av den allt sämre luftkvaliteten. I april 2018 köpte Asahi Kasei Group upp företaget, och de har valt att investera i den svenska verksamheten. Idag arbetar runt 170 personer nationellt inom företaget i Delsbo, Kista och Västerås.

ArbetsuppgifterI rollen som redovisningsekonom hos Senseair ansvarar du över löpande redovisning, projektredovisning, löner och bokslut. I dina arbetsuppgifter ingår även hantering av reseräkningar samt leverantörs- och kundreskontran.

Du kommer att ingå i en ett team om fyra medarbetare där ni fungerar som ett kompetenscenter och ger support till Senseair globalt. Ni arbetar med kontinuerlig översyn av dokumentation av kontoplan och attestplan. Du kommer även att ansvara för delegeringar och behörigheter i system.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Du har minst 3 års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av Monitor ERP och AGDA/VISMA är meriterande
  • Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
I rollen som redovisningsekonom på Senseair behöver du vara strukturerad och tycka om att arbeta med varierade arbetsuppgifter. Du driver ditt eget arbete framåt och engagerar dig gärna om en kollega behöver din support. Då du ingår i ett team är det viktigt att du är kommunikativ och är bra på att samarbeta med andra.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hudiksvall, Delsbo
Lön: Enligt överenskommelse

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, ekonomiassistent, ekonomi, assistent, redovisning, löpande redovisning, redovisningsassistent, reskontra, leverantörsreskontra, kundreskontra, bokslut, löner, bokföring, löpande bokföring, månadsbokslut, fakturahantering, utlägg, heltid, monitor, visma, agda, ERP
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.