Mjukvarudesigner/utvecklare, inbyggda system till Hiab i Hudiksvall

Mjukvarudesigner/utvecklare, inbyggda system till Hiab i Hudiksvall

Har du erfarenhet av mjukvarudesign och vill utvecklas i en senior roll inom ledande metodik? Nu finns möjlighet att ingå i ett utvecklingsteam lokalt i Hudiksvall på Hiab! De erbjuder ett utmanande jobb i ett team med bred och kvalificerad kunskap!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hiab.

Om företagetHiab är en del av Cargotec och är världens ledande leverantör av lasthanteringsutrustning på väg, intelligenta tjänster och digitalt uppkopplade lösningar. Som pionjär av branschen fokuserar Hiabs över 3 600 anställda världen över på vårt åtagande att öka effektiviteten i våra kunders affärer och att forma framtiden för intelligent lasthantering.

Hiabs erbjudande omfattar klassledande lasthanteringsutrustning, inklusive HIAB kranar, LOGLIFT och JONSERED skogs- och återvinningskranar, MOFFETT påhängs truckar, MULTILIFT-lastväxlare och bakgavellyftar av märkena ZEPRO, DEL och WALTCO. Hiabs ProCare-tjänst, det prisbelönta HiVision-kranstyrsystemet och HiConnectTM-plattformen visar deras ständiga strävan för att tillhandahålla intelligenta tjänster och uppkopplade lösningar som ger mervärde till kunderna.

Gå med i Hiabs resa - för att inspirera och forma framtiden för intelligent lasthantering.

ArbetsuppgifterI rollen som mjukvarudesigner arbetar du med att utveckla mjukvara till kranens styrsystem. Arbetet inkluderar alla delar i ett utvecklingsprojekt, från kravställning till färdig produkt. Även delaktighet i projekt tillsammans med andra avdelningar inom Hiab förekommer, både nationellt och internationellt.

I Hudiksvall finns ett stort och välutrustat laboratorium där tester av delkomponenter eller hela system och kranar kan utföras.

I ditt team arbetar ni med modellbaserad utveckling. Ni arbetar i agila processer och med teknik som involverar automatiserad kodgenerering från modeller på en högre abstraktionsnivå.

Formella krav
  • Civilingenjör/Master med mjukvaruutveckling som specialisering eller motsvarande utbildning
  • Du har minst 5 års tidigare arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling till inbyggda system
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet av C och C++ eller C#
  • Erfarenheter av utveckling inom RTOS är meriterande
  • Erfarenheter av utveckling inom säkerhetsklassade system (ex. EN 61508, EN 13849) är meriterande
  • Goda kunskaper inom teknisk dokumentation och kommunikation
  • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska såväl i tal som skrift
I rollen som mjukvarudesigner är du självgående i ditt arbete och samarbetar med kollegor. För att lyckas i rollen behöver du vara flexibel och dela med dig av idéer samt ta initiativ. Du kan driva ditt arbete framåt och motiveras av komplex problemlösning. Du trivs i en internationell miljö där ni tillsammans jobbar mot högkvalitativa lösningar.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hudiksvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: C, C++, C#, Embedded, programmering, JSON, UML, SysML, reglerteknik, Matlab, Simulink, hydraulik, labb, agil, mjukvaruarkitekt, mjukvaruutveckling, design, kravställning, test, plattform, team, Norrland, Hudiksvall
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!