Mjukvarudesigner / embedded system till världsledande Senseair

Mjukvarudesigner / embedded system till världsledande Senseair

Vill du arbeta med lågnivåprogrammering? Har du erfarenhet från hårdvarunära programmering och vill utvecklas bland ingenjörer och forskare på ett attraktivt bolag i stark tillväxt? Välkommen till ett utvecklingsteam som jobbar för att "make sense of air".

Om företagetSenseair är ett globalt högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar CO2 och Alkohol sensorer baserad på NDIR-teknik. Vi har verksamhet i Sverige, Tyskland, USA och Kina.

Varför Senseair?
Senseair arbetar med två av de mest utmanande problemen i samhället idag. Till stor del är problemen gömda. Den osynliga koldioxiden påverkar jordens atmosfär och vår hälsa. Eftersom vi lever 92% av vårt liv i inomhusmiljö är luftkvaliteten viktig för vår hälsa och förmåga att arbeta och leka. Du hittar deras CO2 sensorer i byggnader, fordon, miljöstationer, livbåtar, fabriker, gruvor etc.

Varje år dödar alkohol 2,5 miljoner människor över hela världen utan att räkna in alla skador och trauma som ligger utanför statistiken. Problemet är ännu dolt för de flesta av oss. Deras alkoholmätare är utvecklade med en grupp ledande biltillverkare, USAs regering mfl.

I april 2018 köpte Asahi Kasei Group företaget och har valt att investera i den svenska verksamheten. Idag arbetar ca 150 medarbetare nationellt inom företaget i Delsbo, Kista och Västerås. Du kommer att vara en del av teamet på utvecklingen i Delsbo, Hudiksvall.

https://senseair.com/

ArbetsuppgifterSom utvecklingsingenjör (inom kompetensområdet mjukvarudesign) arbetar du i utvecklingsprojekt med lågnivåprogrammering. Arbetet är hårdvarunära med design och implementering av programvara för produkter och stödprogram. Du arbetar i team tillsammans med projektledare, mekanikkonstruktör, kvalitetsansvarig, produktions-, test- och försäljningsingenjörer samt externa konsulter för att designa nya produkter och/eller nya funktioner i befintliga produkter. Du sköter dokumentation av kontrollspecifikationer, tekniska beskrivningar och krav. Tester, utvärderingar och verifieringar är en del av din vardag för att säkerställa hög kvalité.

Formella krav
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Goda kunskaper inom mjukvarudesign särskilt inbyggda system
  • Erfarenhet av design för högvolymproduktion och/eller bilindustrin (meriterande)
  • Erfarenhet från hårdvarunära programmering och assembler
  • Goda kunskaper inom teknisk dokumentation och kommunikation
  • Kommunikativt stark på engelska i både tal och skrift
För att lyckas i rollen är du tekniskt och kommunikativt stark. Du kan driva ditt arbete framåt och motiveras av komplex problemlösning. Du trivs i en internationell miljö där ni tillsammans jobbar mot högkvalitativa lösningar.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Delsbo, Hudiksvall. Alternativt placeringsort Kista eller Västerås med resor till Hudiksvall enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal
Kontakt: Ansvarig rekryterare jenny.persson@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utvecklingsingenjör, ingenjör, development, Senseair, Delsbo, Hälsingland, Hudiksvall, Västerås, R&D, Research and Development, firmware, hårdvara, lågnivåprogrammering, developer, embedded system, sensor
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.