Distriktssäljare / Teknisk säljare till Svensk Innovativ Träteknik

Distriktssäljare / Teknisk säljare till Svensk Innovativ Träteknik

Drivs du av att skapa nya affärsmöjligheter? Har du dessutom ett tekniskt intresse? Svensk Innovativ Träteknik söker en driven säljare som vill utveckla deras samarbeten i norra regionen!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Svensk Innovativ Träteknik.

Om företagetSvensk Innovativ träteknik är ett företag med lång tradition inom svensk träbearbetning. Deras historia, som går ända tillbaka till 1919, har byggt en gedigen plattform av kunskap och erfarenhet som företaget står på idag och gör det möjligt för dem att se nya innovativa möjligheter. Sigfrid Stenberg grundade företaget 1919 med affärsidén att leverera maskiner till träindustrin. Svensk Innovativ Träteknik ingick länge i AB Sigfrid Stenberg och kallades då för Stenbergs. 2007 såldes verksamheten till E & F Holding och bytte namn till Stenbergs Träteknik AB.

Fem år senare byter de namn till S-I-T -¬ Svensk Innovativ Träteknik AB. Med det skapar företaget ny historia. Tillsammans med deras kunder vill de förnya branschen och skapa innovativa och lönsamma lösningar.

Företagets kontor och maskinutställning ligger i Tenhult utanför Jönköping, men många arbetsuppgifter utförs på distans.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk säljare ansvarar du för företagets kundsamarbeten i Norrland och Svealand. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen vilket innefattar, prospektering, mötesbokning, kundbesök, avslut och offertskrivning. Ditt mål är att skapa långsiktiga samarbeten med nya och befintliga kunder där du arbetar med regelbunden uppföljning för att åstadkomma detta.

Du arbetar med försäljning av hela företagets sortiment av träbearbetningsmaskiner. Vid större affärer får du stöttning av produktspecialister i processen. Vidare arbetar du nära Key Account Managers som ger dig stöttning i tekniska och kommersiella frågor.

Ditt upptagningsområde innefattar hela Norrland och delar av Svealand, därav är resor vanligt förekommande i tjänsten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av försäljning
  • Du har ett tekniskt intresse
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Körkort B
I rollen som teknisk säljare är det viktigt att du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och att du har ett stort affärsfokus. Du har en god förmåga att skapa relationer där du arbetar både med att upprätta nya samarbeten och bibehålla befintliga relationer. Vidare krävs det att du är självgående och ansvarar för din egen utveckling och resultat.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Gävle, Söderhamn, Hudiksvall, Sundsvall
Lön: Fast + Provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, sälj, fältsäljare, utesäljare, distriktssäljare, Account Manager, sales, B2B, företagssäljare, industri, träindustri
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!