Operatör till Bodycote Värmebehandling i Hudiksvall

Operatör till Bodycote Värmebehandling i Hudiksvall

Om företaget

Bodycote tillhör en engelsk koncern och finns i 23 länder i Europa och är ca 8000 anställda. I Sverige finns 5 kontor utspridda i landet med huvudkontor i Göteborg. Hudiksvallskontoret servar många av Hudiksvalls industriföretag samt företag på andra orter. Bodycote Värmebehandling arbetar med värmebehandling av produkter och detaljer.

Dina arbetsuppgifter

Bodycote Värmebehandling befinner sig i en tillväxtfas och vill utöka sitt team i Hudiksvall med ytterligare en medarbetare. Trivs du att arbeta i lagermiljö och i ett högt tempo? Vill du jobba i ett tight team som har roligt på jobbet? Då passar den här tjänsten dig! Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Som operatör kommer du att arbeta med värmebehandling där du ser till att alla delar genomförs med instruktioner utifrån deras arbetsorder.

Dina arbetsuppgifter:
 • Packning av olika detaljer/produkter för värmebehandling.
 • Du ansvarar för att start samt övervakar alla värmebehandlingsprocesser.
 • Du utför olika typer av kontroller på värmebehandlade detaljer.
 • Ansvarar för att förebyggande underhåll sker löpande på deras processutrustning.
 • Lossar och lastar transporter till och från verkstad.
 • Deltar i produktionsplaneringen.
Arbetstiderna är vardagar dagtid 07:00-16:00, du sitter i lokaler i närheten av centrala Hudiksvall.

Du blir anställd av Clockwork de första 6 månaderna därefter blir du anställd av Bodycote (förutsatt att det känns rätt för alla parter), start är under oktober månad.

Din profil

Du har:
 • Tekniskt intresse
 • Truckkort (krav)
 • God fysik
 • Har erfarenhet av att jobba praktiskt
 • Erfarenhet av att arbeta i datasystem samt kunskaper inom Microsoft Office
 • Meriterande är om du har gått en praktisk linje på gymnasiet t.ex. HIT
 • Tidigare erfarenhet som operatör inom verkstadsindustri eller liknande bransch är meriterande.
För att passa i rollen ser vi att du är en lagspelare då du kommer arbeta nära dina kollegor och samarbete värderas högt hos Bodycote. Att ha en positiv inställning är avgörande för att bidra med god stämning till gruppen. Vidare är du flexibel och anpassar dig efter förändrade situationer när det krävs. Du tar egna initiativ och är noggrann och ser till att rätt order kommer till rätt kund.

Varför ska du välja Clockwork?
Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden gått ut. Skicka in din ansökan senast 2021-05-16

Hör gärna av dig om du har frågor till Patric Andersson på 073- 351 27 43 eller patric.andersson@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Patric Andersson
Telefon 073-3512743
Område Hudiksvall
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se