Mobilutvecklare till Björn Lundén

Mobilutvecklare till Björn Lundén

Dina arbetsuppgifter

Vi utökar vår utvecklingsavdelning och behöver fler Mobilutvecklare!
Vår utvecklingsavdelning består idag av 20 medarbetare fördelade i tre team.
Som Mobilutvecklare på Björn Lundén arbetar du i en omväxlande roll, med en mängd olika arbetsuppgifter. Här arbetar du i ett självbestämmande team där teamet fördelar arbetsuppgifterna mellan sig. Många projekt är fullstack, där du kan bli involverad i såväl backend som frontend. Du arbetar tajt med ditt team, bollar idéer och lyfter problem dagligen. Om du har djupare kompetenser eller intressen för specifika områden ges du oftast möjligheten att arbeta med detta. Vi jobbar i Windows, Mac och Linux, du väljer vad du föredrar.

På Björn Lundén har du hög påverkansgrad i din egen arbetsvardag och utveckling. Vi ger dig också möjlighet att verkligen få fördjupa dig i de ämnen du brinner mest för. Vi arbetar enligt agil metodik och har frekventa forum för kunskapsutbyten och kreativitet. Bl. a. så har vi vad vi kallar för "Dev-Fredag" en gång i månaden, då alla på avdelningen får utrymme att förkovra sig i något särskilt, vara lite lekfull, prova nya ideér och bjuda in till gemensamma aktiviteter som utvecklar oss som grupp.

Du erbjuds också
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling
  • 30 dagars semester
  • Friskvårdtimme på arbetstid
  • Flexibla arbetstider
Din profil

För att ha rätt förutsättningar i den här rollen så behöver du ha erfarenhet av mobilutveckling i Android eller iOS. Extra plus om du känner dig hemma i React Native, Java for Android, Websocket, Swift/Objective-C, TypeScript, Angular, Fastlane, Tailwind, Node, REST api:er och Git.

Vi välkomnar olikheter och värnar om mångfald. Det skapar starkare dynamik och ger fler infallsvinklar i arbetet. Vi gör dock inte avkall på din prestigelöshet, samarbetsförmåga och vilja att bidra till teamets och företagets gemensamma framgång.

Vi ger dig engagerade och kompetenta kollegor, kreativ miljö och flexibel vardag med stort självbestämmande. Välkommen till oss på Björn Lundén.

Ansökan

Björn Lundén samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor hänvisas till ansvariga rekryteringskonsulter Julia Mortimer på julia.mortimer@clwork.se eller 070-8215315 eller Olof Westling på olof.westling@clwork.se eller 073-3512734
Sök tjänsten på www.clockworkpersonal.se senast 18 april
Mer info
Kontaktperson Julia Mortimer
Telefon 070-8215315
Område Hudiksvall
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan mer än 30 år förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

Vi är idag drygt 100 medarbetare på kontoret i Näsviken och ett femtontal på Ljusdalskontoret samt några utspridda runtom i landet. Snart startar också bygget av vårt nya kontor i Hudiksvall.

Vi jobbar i en organisation som präglas av delaktighet och samarbete. Som arbetsgivare är vår vision att vara det självklara valet för anställda och blivande anställda som vill må bra och ha kul på jobbet och som vill ha en arbetsplats som erbjuder trygghet, respekt, kompetens, ärlighet, kommunikation och delaktighet.
Vi på Björn Lundén tror att en hållbar utveckling är nyckeln till vår framgång. Vi värnar om och samspelar med vår omgivning genom att ta ansvar för människor, miljö och ekonomi. Vi agerar ansvarsfullt och strävar efter långsiktiga relationer med såväl kunder och leverantörer som anställda, kommunen och näringslivet.