Lastbilsmekaniker till Bilmetro i Hudiksvall

Lastbilsmekaniker till Bilmetro i Hudiksvall

Lastbilsmekaniker/tekniker

För att kunna bemöta den ökade volymutvecklingen så söker vi nu förstärkning till vår verkstad. Är du teknikintresserad, noggrann och ansvarstagande person som gillar att jobba både enskilt och i team, då är det dig vi söker.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir reparation av lastbilar, släpvagnar samt även påbyggnationer.

Du kommer att få en fortlöpande utbildning mot ett av marknadens starkaste varumärken där tekniken står inför en snabb spännande utveckling.

Vem är du?

Du har hög social kompetens då du dagligen har kontakt med både interna och externa kunder. Du besitter allmänt en positiv syn och hög servicegrad, där kunden alltid placeras i centrum.

Du är en ansvarstagande person och är kvalitetsmedveten.

Kvalifikationer

Du har en passande teknisk gymnasial utbildning och/eller motsvarande yrkeserfarenhet.

Det är meriterande med körkortsbehörighet C eller högre.

Vi ser även att du har datavana.

Vårt erbjudande

Vi kan erbjuda ett stimulerande arbete tillsammans med vårt sammansvetsade team, där det finns möjlighet till utveckling och påverkan för en engagerande anställning.

Du arbetar med ett av marknadens starkaste varumärken och har goda möjligheter att utbilda dig då våra varumärken kräver löpande utbildning.

Bilmetro Lastbilar är återförsäljare för Scania och ingår i Bilmetro AB koncernen där lastbilar står för drygt 200 anställda och med en omsättning på över 1 miljard SEK.

Intresserad?

Känner Du att det är Dig vi letar? Tveka inte att skicka in en intresseanmälan med en presentation av dig själv och ett CV.

Vi rekryterar fortlöpande och Bilmetro Lastbilar förbehåller sig rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens utgång.

För ytterligare information kring tjänsterna och ansökan kontakta Ulf Hansson eller gå in på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ulf Hansson
Telefon +46 72143 13 11
Email Mejla Ulf Hansson
Område Hudiksvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilmetrolastbilar.se
Sista ansökningsdag 11 apr (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Honda, KIA och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 3,6 miljarder SEK per år och ca 600 medarbetare.