Är du vår nya lastbilsmekaniker i Hudiksvall?

Är du vår nya lastbilsmekaniker i Hudiksvall?

Har du erfarenhet av tunga fordon och vill utvecklas tillsammans med oss? Hos Bilmetro Lastbilar i Hudiksvall får du arbeta i en toppmodern anläggning med Scania som är en världsledande leverantör av hållbara transportlösningar.

Om tjänsten:

Som lastbilsmekaniker arbetar du med reparationer, service och felsökning av tunga fordon. I arbetet ingår även släpvagnar, påbyggnationer samt att göra fordonen leveransklara. Du kommer att få en personlig utbildningsplan gentemot Scania som är ett av marknadens starkaste varumärken där tekniken står inför en snabb och spännande utveckling. Hudiksvall är en av våra största anläggningar med cirka 25 medarbetare inom verkstad, reservdelar och försäljning.

Vem är du?

Det är en fördel om du redan idag har god fordonskunskap och någon form av fordonsteknisk utbildning men vi söker även dig som har ett brinnande intresse av fordon och som på egen hand byggt upp relevant erfarenhet. Som person är du serviceinriktad och gillar att lösa problem, alltid med kunden i fokus. Du behöver kunna hantera datorer i ditt arbete och behärska svenska, B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet till personlig utveckling i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken. Bilmetro Lastbilar är en av Sveriges ledande återförsäljare av Scania lastbilar med verksamhet på sju orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi är cirka 200 medarbetare och omsätter 1 miljard kronor per år.

Intresserad?

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Har du frågor eller funderingar? Hör av dig till Ulf Hansson 0650-547270.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 023-79 25 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Hudiksvall
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter omkring 4,1 miljarder per år och har cirka 600 medarbetare varav 200 arbetar inom lastbilar.