Vi söker bilmekaniker till Bilbolaget Hudiksvall

Vi söker bilmekaniker till Bilbolaget Hudiksvall

Vi söker nu en bilmekaniker till vår anläggning i Hudiksvall som kommer att internutbildas och utvecklas till Personlig servicetekniker. Personlig servicetekniker är Volvos koncept hur vi jobbar på våra verkstäder med kunden lite extra i fokus. Vi tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul att äga bilar från oss. Din roll är avgörande för att vi ska lyckas. Dagens bilar är laddade med teknik och i t.ex. en ny Volvobil finns det över 100 styrenheter som kommunicerar i olika nätverk. Den snabba utvecklingen gör att vi satsar mycket på utveckling för våra tekniker genom utbildningar, online-kurser med mera.

Dina arbetsuppgifter
Som Personlig servicetekniker planerar du själv din egen dag och har direktkontakt med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning. Till din hjälp under utbildningen till Personlig servicetekniker har du stöd av en mentor och ett team av ledare och kompetens.

Vad kan du och vem är du?
Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå samt B-körkort. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Intresse av modern teknik och att lösa problem med felsökning och elektronik behövs för att lyckas.

Du tycker om att ge service, kommunicera och trivs att arbeta med människor och teknik. Vi ser gärna att du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder och är stresstålig, flexibel och positiv. Du är kvalitetsmedveten och har god prioriterings- och administrationsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Anders Mohlin
Telefon 0650-54 83 20
Email Mejla Anders Mohlin
Område Hudiksvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilbolaget är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösningar. Vi jobbar med bilvarumärkena Volvo, Renault och Dacia.
Det är också dessa bilmärken som våra verkstäder är auktoriserade för.

Bilbolaget har sålt Volvo i över 80 år. Idag består Bilbolaget av både lastvagnsverksamhet och personbilsverksamhet. Vi finns representerade på 10 orter från Timrå i norr till Norrtälje i söder.

Genom att vara bäst på att ta hand om våra kunder gör vi skillnad som betyder något. Det är mer än viktigt. Det är grunden för Bilbolaget. Vårt kundlöfte är "med personlig omtanke" något vi ska visa både våra kunder, gäster och varandra. Som du förstår har vi en hög ambition om att ligga i framkant.