Vi söker skadecoach till Bilbolagets bilskadeanläggning

Vi söker skadecoach till Bilbolagets bilskadeanläggning

Som skadecoach leder och coachar du en grupp skadetekniker. Ditt uppdrag är att arbetsleda, stötta och utveckla skadeteknikerna samt se till att det dagliga arbetet i plåtverkstaden fungerar utan problem och efter uppsatta mål. Du håller dagliga möten med dina medarbetare för att återkoppla, ge information och planera dagens verksamhet effektivt. I arbetet ingår också kontakt med kund och försäkringsbolag samt skadeberäkningar i Cabas, planering i CabPlan och fakturering.

Kompetenskrav
Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning med inriktning mot plåt eller motsvarande samt B-körkort och goda kunskaper i Cabas och CabPlan. För att lyckas i tjänsten krävs goda tekniska kunskaper inom bilskadereparationer samt kunskap i administration och arbetsflöden. Utöver detta ser vi gärna att du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder, underleverantörer och medarbetare. Har du tidigare haft en arbetsledande roll är det meriterande. God datorvana är en förutsättning.

Personliga egenskaper
Som person är du duktig på att leda
människor och är en drivande eldsjäl som tycker om att leda och stötta andra för att se dem växa i sina roller. Kundens behov är en självklar utgångspunkt i ditt arbete och du är kvalitetsmedveten samt har god planerings- och prioriteringsförmåga.
Vidare tror vi att du tycker om utmaningar då jobbet stundtals kan vara stressigt. Du har ett gott omdöme och är strukturerad med god administrationsförmåga.

I arbetsuppgifterna ingår:
  • Kontakt med kund för bokning av skadebesiktningar och övriga arbeten
  • Genomföra skadebesiktning
  • Utveckla, engagera och coacha medarbetare inom avdelningen
  • Bokning av arbete tillsammans med våra kunder
  • Alltid arbeta med kundnöjdhet och kvalitetsfrågor.
  • Kontakter med kunder, leverantörer och försäkringsbolag
  • Skadeberäkningar och fakturering
  • Uppföljning och beläggningsansvar
Intervjuer sker löpande

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Verkstadschef Anders Mohlin
Telefon 0650- 548 320
Område Hudiksvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://bilbolaget.nu/hudiksvall/
Sista ansökningsdag 14 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framför oss ser vi en spännande resa. Vi har viljan och ambitionen att bli bäst på att serva både kunder och deras bilar. Bilbolaget är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande.
Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösningar. Vi jobbar med bilvarumärkena
Volvo, Renault och Dacia. Det är också dessa bilmärken som våra verkstäder är auktoriserade för.