Hydraulikkonstruktör till Huddig i Hudiksvall

Hydraulikkonstruktör till Huddig i Hudiksvall

Vill du vara med och ta fram framtidens grävlastare?
Som hydraulikkonstruktör kommer du huvudsakligen att arbeta med utveckling av hydraulsystemen på våra maskiner. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med utmanande arbetsuppgifter i ett innovativt och anrikt företag. Du blir en viktig medlem i våra utvecklings-projekt och får vara med från början i idéfas och konceptutveckling och följa dina lösningar från första pennstreck till färdig maskin i serieproduktion. Detta innebär allt från systemdesign och simulering till framtagning av ritningsunderlag. Externa kontakter med leverantörer och kunder utgör en stor del av jobbet. Du rapporterar till konstruktionschefen och ingår i bolagets konstruktions- och produktutvecklingsavdelningen och får ett femtontal skickliga nära kollegor inom olika discipliner.

Din bakgrund

Du som söker har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande inom området hydraulik. Du har jobbat några år med hydraulikkonstruktion och gärna mobil hydraulik och söker nya utmaningar. Du har god kunskap i 3D- CAD. Vi arbetar i solidworks och smartteam. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i tal och skrift. Har du dessutom ett praktiskt handlag och erfarenhet av mobila maskiner ser vi det som starkt meriterande.

Som person har du en innovativ läggning och trivs att arbeta med produktutveckling i en miljö präglad av kreativitet, stark framåtanda och teamarbete. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och du ser möjligheter med förändringar. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och du delar gärna med dig av dina idéer och din kunskap för att föra gruppens arbete framåt.

Välkommen att visa intresse för att få tillhöra ett stolt team som brinner för sina produkter!
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huddig utvecklar, tillverkar och marknadsför Huddig grävlastare till el-, järnvägs- och entreprenadbranschen. Företagets eget varumärke HUDDIG har länge varit marknadsledande bland grävlastare på den svenska marknaden. Företaget erbjuder premiumprodukter som utgör den ultimata lösningen för effektivt arbete inom segmenten City, Cable och Rail. HUDDIG grävlastare har en unik kombination av pendlande midja och transmission som gör att maskinen kan köras i nästan vilken terräng som helst. Sedan starten 1959 har Huddig tillverkat mer än 10 000 grävlastare. Företaget omsätter 320 miljoner kronor och har 110 anställda med huvudkontor i Hudiksvall. www.huddig.se