Systemkonsult till Atea Hudiksvall

Systemkonsult till Atea Hudiksvall

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en Systemkonsult som kommer att jobba nära våra kunder i Hälsingland.
I rollen som Systemkonsult på Atea ansvarar du för att hjälpa kunder i deras IT-miljö med installation, konfiguration, administration och felsökning.
Vi arbetar i olika team där du kommer att ingå i privatmarknads-teamet.
Teamet ansvarar för små och mellanstora kunder inom vårt geografiska område.
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.
I den här rollen kommer du att ha ett nära samarbete med den kundansvarige säljaren i Hudiksvall. Ni kommer att genomföra kundmöten tillsammans och du behöver ibland bearbeta och driva arbetet hos kunden självständigt.

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Din profil

Vi tror att du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp.
Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas som systemkonsult behöver du kunskaper inom:
  • Windows Server
  • Microsoft 365
  • Windows 10
  • Active Directory
  • Nätverk
Meriterande ser vi det som om du har kunskaper om certifieringar inom Microsoft Windows Server och Windows 10, certifieringar inom Microsofts molntjänster coh har erfarenhet inom Intune och SCCM. Vi ser att du har en högskole eller universitetsexamen inom IT alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Atea samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare OIof Westling, på 073-3512734 eller olof.westling@clwork.se
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 27 oktober
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Hudiksvall
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur
Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar.