Resande Servicetekniker till Andritz AB Iggesund

Resande Servicetekniker till Andritz AB Iggesund

Dina arbetsuppgifter

Är du en händig mekaniker som är sugen på ett utmanande jobb i flexibel miljö?
Vi söker duktiga servicetekniker som ska representera oss på fältet ute hos våra kunder runt om i stora delar av Sverige.
När våra kunder väljer oss som leverantör medföljer ett heltäckande serviceåtagande från vårt serviceteam.
Dina uppgifter är att förbereda, planera och utföra servicearbete på plats hos våra kunder. Service avser knivsystem samt övrig utrustning inom vedhantering inom massa- och pappersindustri, samt sågverk. Akuta utryckningar kan förekomma under planerad jour.
Dina interna kontakter hos oss är säljare, projektledare och konstruktörer och hos kunden vanligtvis underhålls- eller driftansvariga. Du utför också installationer där uppstart och utbildning av kunders personal ingår. Samt inspektioner och du upprättar skriftliga service- och inspektionsrapporter. I samtliga uppdrag ingår att förbereda arbetsinsatserna gällande säkerhet och arbetsmiljö.

Din profil

Eftersom du jobbar med många olika kunder och med stor bredd vad gäller utrustning/maskiner, lockas du av variation och att ingen dag är den andra lik. Med Sverige och Norge som arbetsplats så kommer du ibland vara på ett sågverk i norr och i ett annat projekt på en massaindustri i söder. Du kanske arbetar på en tillverkande industri idag och känner att du är redo att ta nästa kliv och jobba ute på fältet. Eller så kanske du redan jobbar som resande servicetekniker idag och känner att vi kan erbjuda nästa utmaning.

Du är van att planera och organisera ditt arbete, att arbeta mot mål och uppfylla de kundförväntningar som finns.

Du har:
  • 3-årig teknisk gymnasieutbildning, alternativt motsvarande praktisk erfarenhet.
  • erfarenhet av servicearbete, både mekaniskt arbete och svetsarbete.
  • goda kunskaper i engelska i tal och skrift då engelska är koncernspråk.
  • god datorvana när det gäller att skriva och rapportera.
  • B-körkort.
Meriterande är:
  • erfarenhet av arbetsledning
  • körkort för truck och travers
  • begränsad elbehörighet är också önskvärt.
  • gällande intyg för Heta Arbeten
ANDRITZ erbjuder anställning i en världsledande internationell koncern med plats i en rutinerad arbetsgrupp med lång erfarenhet. Du får varierande kunduppdrag med mycket delaktighet, ansvar och inblick i hela kedjan. Inget projekt är det andra likt, vilket innebär ständigt lärande och omväxling. Du kommer till oss som en väldigt viktig spelare och vi vill satsa långsiktigt på dig och din kompetens. Vi värdesätter din personlighet väldigt högt.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till rekryteringskonsult Olof Westling på 073-3512734 eller olof.westling@clwork.se
Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast 30 september.
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Hudiksvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ANDRITZ AB ingår i divisionen Pulp and Paper som är en del av den internationella ANDRITZ-koncernen, med ca 25 000 anställda världen över. Vårt enhet i Iggesund har lång erfarenhet och är världsledande leverantör av knivsystem till pappers/massa- och sågverksindustrin. ANDRITZ i Sverige har idag ca 260 medarbetare med kontor i i Iggesund Karlstad, Norrköping, Sundsvall Stockholm. Växjö och Örnsköldsvik.

Var tredje pappersark du haft i din hand, oavsett var du befunnit dig i världen, har i begynnelsen passerat knivar som tillverkats av Andritz AB i Iggesund. Bakgrunden till detta är att våra knivsystem ofta är ett betydelsefullt verktyg inom pappers/massa och sågverksindustrin.