Pedgogiskt stöd på deltid till Grönlunds Yrkesutbildning!

Pedgogiskt stöd på deltid till Grönlunds Yrkesutbildning!

Läser du kanske till lärare eller beteendevetare och brinner för att stödja och hjälpa människor? Söker du ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Under sommaren kommer vi kunna erbjuda dig heltid! Vi söker nu en person på deltid till rollen som pedagogiskt stöd till Grönlunds Yrkesutbildningar. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Åke Grönlund startade sitt utbildningsföretag utifrån en passion för pedagogik och trafiksäkerhetsfrågor, kallat Grönlunds yrkesutbildningar. Året var 1965. Oavsett inom vilken kompetens de utbildar vill de behålla passion för pedagogik och drivkraften att se människor utvecklas och bli stolta yrkesförare. I Hudiksvall erbjuder företaget främst arbetsmarknadsutbildningar för Lastbil åt Arbetsförmedlingen, men de erbjuder också ett urval av andra utbildningar inom Transport för företag och privatpersoner.

Tillsammans med vår kund Grönlunds yrkesutbildningar söker vi dig som vill arbeta pedagogiskt med stödjande insatser till vuxna deltagare som går en yrkesförarutbildning, till exempel genom kompenserande studiestrategier och arbetshjälpmedel. Detta sker med en deltagare åt gången. Du behöver ingen sakkunskap inom de specifika områdena utan det viktigaste är att du på ett pedagogiskt sätt kan stötta dessa personer i deras inlärningsprocess.

Du erbjuds:
 • Ett arbete med stor flexibilitet då det är en deltidstjänst där schemat läggs i samråd mellan dig och vår kund.
 • En plats på ett företag som brinner för pedagogik och att se människor växa!
 • Ett extrajobb som är perfekt för dig som studerar till lärare eller vill utvecklas inom pedagogik och hjälpa dina människor att nå sina drömmar!
Arbetsuppgifter
 • Ge enskilt stöd och vara mentor till deltagare på utbildningsplats
 • Följa med deltagare ut till plats där övningar sker
 • Göra skriftliga och muntliga sammanfattningar
Vi söker dig som
 • Studerar pedagogisk utbildning eller motsvarande och har minst ett år kvar av studierna.
 • Har erfarenhet av pedagogiskt arbete samt arbete med personer med funktionsnedsättningar. Du kan exempelvis ha arbetat på LLS-boende, på daglig verksamhet eller som lärarassistent.
 • Det kan förekomma resor i området, därför är det en fördel om du har B-körkort.
 • Du bör också behärska svenska väl i både tal och skrift då utbildningsmaterialet till deltagarna är på svenska.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med olika arbetshjälpmedel som till exempel läs- och skrivhjälpmedel.

Som person är du:
 • Flexibel
 • Kommunikativ
 • Samarbetsvillig
Övrig information
 • Start: Flexibelt under våren,
 • Omfattning: Kontoret är öppet mellan 07-16 och du förväntas arbeta cirka en till tre pass i veckan. Ditt schema kommer att läggas i samråd mellan dig och vår kund. Under sommaren erbjuds heltid.
 • Placering: Hallstaåsävägen 53, Hudiksvall
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Grönlunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se