Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Gymnasielärare till Huddinge!

Ansök nu
Vi letar efter utbildade och engagerade ämneslärare i svenska, engelska och retorik!

Information om uppdraget:

Vi söker en engagerad och kvalificerad gymnasielärare som brinner för att inspirera och utbilda ungdomar. Om du har en stark passion för att främja lärande och utveckling hos elever och samtidigt vill vara en del av ett dynamiskt och positivt lärmiljö, kan du vara den vi letar efter. För närvarande söker vi efter en lärarvikarie på timme för att täcka flera av våra kurser. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra elever den bästa undervisningen, och därför behöver vi din hjälp!

Som gymnasielärare kommer du att ha en central roll i att undervisa och guida eleverna genom deras gymnasieutbildning. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:

- Planera och genomföra lektioner enligt kursplaner och läroplaner
- Skapa en inkluderande och stimulerande lärmiljö för eleverna
- Bedöma och ge återkoppling på elevernas prestationer
- Samarbete med kollegor för att utveckla och förbättra undervisningsmetoder
- Delta i möten och föräldrasamtal för att följa upp elevernas framsteg

Vi erbjuder dig ett roligt, utvecklande och inspirerande arbete inom förskola och eftersöker personer som är intresserad av att arbeta extra inom verksamheten. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd hos StudentConsulting och arbetat som vikarie på olika skolor.

Detta söker vi:

Du ska ha utbildning- och/ eller minst två års erfarenhet från att undervisa.

För att passa i rollen som vikarie ska du ett intresse för det pedagogiska arbetet samt vara lugn, stabil och empatisk. Det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer, samt att du ger ett förtroendeingivande intryck. Som person bör du ha god samarbetsförmåga samt en rak och tydlig kommunikation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du laddar upp minst 2 referenser på din profil på StudentConsulting, examensbevis eller lärarlegitimation från din utbildning och ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Låter det här som en tjänst för dig? Ansök redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Gymnasielärare, Ämneslärare, Lärare, Extrajobb

Sökord: Gymnasielärare, Ämneslärare, Lärare, Extrajobb
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 okt. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare