Transportledare - Huddinge

Transportledare - Huddinge

Trivs du med ledarskap och vill samtidigt vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som transportledare på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi en driven och strukturerad person som vill bli vår nya kollega!

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Din medarbetarresa börjar med en gedigen introduktionsutbildning, eftersom vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll. Vi satsar också mycket på kompetensutveckling inom exempelvis materialkunskap, ledarskap, digitala verktyg och annat av intresse. Eftersom vi är måna om dig, erbjuds du trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, m.m.

Din roll hos oss
I rollen som transportledare kommer du att leda och utveckla den dagliga driften vid vårt åkeri i södra Stockholm. Du kommer att ha många kontaktytor och tillgång till ett brett nätverk inom bolaget. Teamet består av Transportchef och tre kollegor, samt ett tjugotal chaufförer. Här får du chansen att leda och vara med och genomföra förändringsarbeten inom arbetsmiljö, medarbetarnöjdhet samt lönsamhet för att ta vår verksamhet till nästa nivå.

Exempel på arbetsuppgifter du kommer att utföra:
 • Leda personalen i det dagliga arbetet
 • Säkerställa att vi följer kollektivavtal, kör- och vilotider mm
 • Dagligen kommunicera med kundservice, säljare och våra medarbetare via telefon och mail
 • Aktiviteter för att utveckla våra medarbetare
 • Arbeta aktivt med åkeriets lönsamhet
 • Arbetsmiljöfrågor såsom riskanalyser, arbetsmiljömöten och genomföra förbättringsåtgärder tillsammans med våra medarbetare
Vad bidrar du med?
För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Du behöver uppfylla följande kriterier för att lyckas i rollen:
 • Ledarskapserfarenhet med personalansvar och arbetsmiljöansvar
 • Goda kommunikativa egenskaper
 • Ha förståelse för hur beslut påverkar ekonomi
 • Utbildning inom logistik, ekonomi eller ledarskap (meriterande)
 • Erfarenhet från bransch (meriterande)
Vi ser fram emot din ansökan!
Urval sker löpande så ansök därför gärna med ditt CV redan idag eller senast 2022-02-05. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Jesper Mortensen på tfn 010-445 7239.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Stena Recycling
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1850 engagerade medarbetare på 95 orter runtom i landet, erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder, som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med våra partners driva utvecklingen i branschen.

Varmt välkommen till en framtidsbransch - det börjar med dig!