Hoppa till innehåll
Sernbrandt maskiner & verktyg AB säljer, installerar och servar nya och begagnade snickerimaskiner. Sernbrandt har funnits i över 50 år och har inriktat sig på träbearbetning, men säljer även metallmaskiner. Våra kunder är snickerier, byggvaruhandel, museer, träslöjdssalar och serviceverkstäder, som vi arbetar tätt tillsammans med för att kunna erbjuda rätt maskiner och högsta service. Vi byter in snickeri och metallmaskiner som vi reparerar och servar, för att sedan kunna erbjuda våra kunder ny servade och begagnade maskiner till förmånliga priser.

Om jobbet
Som en del av vår expansion söker vi en servicetekniker som skall stärka vårt serviceteam. Du kommer att bli en del av ett professionellt serviceteam om 5 personer.

I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, underhåll, reparationsarbeten av snickeri och metallmaskiner. Du kommer även att få arbeta med nyinstallationer av maskiner, spånsugar och spånrörssystem.

I början kommer du att få en internutbildning och arbeta tillsammans med våra erfarna servicetekniker för att sedan få eget ansvar. Vi erbjuder tjänstebil, telefon och marknadsmässig lön.

Om dig
  • Vi söker dig som har några års erfarenhet som tekniker/mekaniker.
  • Ett krav är att du arbetat med snickerimaskiner eller metallmaskiner och känner dig säker i din roll som maskintekniker, samt har erfarenhet av maskin-el.
  • B-körkort är ett krav.
Arbetsuppgifter
Arbetet innefattar reparationsarbeten i vår verkstad som ligger i Huddinge, samt ute hos kund.
Arbetsområdet är mestadels inom Storstockholm, men det kan även förekomma resor ut i landet.

Gå gärna in på vår hemsida www.sernbrandt.se eller besök vår instagram "Sernbrandtmaskiner" för att se maskinerna du kommer arbeta med.
Sök idag och bli en del av Sernbrandt 's härliga team!

Vad vi erbjuder
  • Marknadsmässig lön
  • Tjänstebil
  • Arbetstelefon
  • Friskvårdsbidrag
Kontaktuppgifter:
Mikael Sernbrandt
070-8119980
Mikael@sernbrandt.se
Sernbrandt Maskiner & Verktyg AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
29 dec. 2023 (25 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Liknande Jobb

Järfälla
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga