Hoppa till innehåll
Har du erfarenhet inom mark- och anläggningsarbete och är nyfiken på nya utmaningar? Lockas du av en ledande roll där administration, kommunikation och samarbete är nyckeln till framgång? Då kan roller som Team Leader inom schaktning vara något för dig!

Om ONE Nordic
ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en bransch där belysningsinfrastruktur ständigt behöver byggas ut, underhållas och utvecklas. Nu söker de dig som har erfarenhet av att driva projekt och är van att följa uppsatta processer. Tillsammans arbetar ONE Nordic för att hålla Stockholm lysande och här har du möjlighet att påverka och skapa en trygg samt säker miljö för stadens alla invånare. ONE Nordic har en office-first policy med ett trevligt kontor i Segeltorp.

ONE Nordic i Stockholm har arbetat med affärs- och organisationsutveckling de senaste åren och har vuxit kraftigt med god lönsamhet och söker nu ytterligare en Team Leader för att fortsätta utveckla verksamheten.

Om tjänsten som Team Leader
I rollen som Team Leader ansvarar du för kort och långsiktig planering av mark- och anläggningsarbeten inom belysning. Du ansvarar för att strukturera och arbetsleda åtgärder av till exempel kabelfel, trafikskador och schaktarbeten i Stockholmsområdet. Vidare organiserar du arbetslagen bestående av montörer, kranbilar och grävmaskiner.

Denna roll är en kontorstjänst och du arbetar administrativt i ett ärendehanteringssystem samt ansvarar för ansökningar till myndigheter rörande bland annat schakttillstånd och TA-planer. Vidare stöttar och samarbetar du med projektledare i deras dagliga arbete och hanterar även extern kommunikation med kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Arbetsleda åtgärder av kabelfel, trafikskador och schaktarbeten i Stockholmsområdet.
  • Administration kring bland annat schakttillstånd och TA-planer.
  • Organisering av arbetslagen bestående av montörer, kranbilar och grävmaskiner.

Om dig
För att lyckas i rollen som Team Leader ser vi att du har några års erfarenhet inom mark- och anläggningsarbeten. Kanske jobbar du idag ute på site och vill ta ett kliv in till kontoret? Vidare ser vi att det är fördelaktigt om du har kännedom kring tillståndsansökningar och upprättande av TA-planer. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Har du även utbildning eller erfarenhet inom el/belysning samt har erfarenhet av att arbetsleda är detta meriterande.

För att trivas i rollen är det viktigt att du har en god systemvana och uppskattar en administrativ roll med många kontaktytor, du tycker om att arbeta strukturerat och är noggrann i ditt arbete. Vidare är det viktigt att du är en lagspelare och motiveras av att uppnå goda resultat tillsammans. Slutligen så ser vi att du inte räds av att ta ansvar och lockas av en roll med ledarskap.

Viktigt för tjänsten är:
  • Några års erfarenhet inom mark- och anläggningsarbete.
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • God systemvana.
  • Strukturerad, noggrann och kommunikativ som person.
Meriterande:
  • Utbildning eller erfarenhet inom el/belysning.
  • Erfarenhet av att arbetsleda.

Företagets erbjudande
Som anställd hos ONE Nordic erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. De är även anslutna till kollektivavtal och erbjuder attraktiva förmåner som arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, extra avsättning till tjänstepension samt bidrag till medicin och tandvård.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Placering: Segeltorp
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Team Leader intressant? Vi tillämpar ett löpande urval så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.
One Nordic AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Område
Typ av anställning
http://www.one-nordic.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Nyköping
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Media, Kultur & Design
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Fordon
Företagslogga