Hoppa till innehåll
Kesko logotyp

Driven Säljare till K-Bygg Segeltorp

Ansök nu

K-Bygg Segeltorp söker nu en ny förmåga som vill förstärka vår säljfunktion.

Är du en ambitiös och positiv lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-Bygg!
K-Bygg befinner sig i ett expansivt skede, och vi är därför på jakt efter ytterligare en kollega som är av det rätta virket. Vi söker dig som kan vara ett av våra ansikten utåt och utveckla relationerna med såväl nya som befintliga företagskunder för ökad försäljning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vår företagsförsäljning bygger på ett långsiktigt och starkt samarbete mellan oss och våra företagskunder. Du ska aktivt driva försäljning genom att alltid ge utomordentlig kundservice i det personliga mötet. Viktigt är också att du kan leva och förmedla våra värderingar, policys, riktlinjer och vår vision.


Arbetsuppgifter & Ansvarsområden
Som Säljare arbetar du med försäljning till befintliga företagskunder, utveckling av dessa relationer och i uppsökande verksamhet för att nå nya kunder.

I ditt ansvar ingår försäljning till våra företagskunder och du arbetar då med bl a rådgivning kring byggmaterial, dagligt offertarbete, orderhantering och objektsaffärer.

Din profil
För att lyckas i rollen som Säljare hos oss på K-Bygg har du en stor passion för försäljning och ett starkt eget driv, du är en utpräglad lagspelare som strävar efter att uppnå goda resultat. Dessutom är du strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig och kundorienterad inställning i allt du gör. Du är kommunikativ och utåtriktad.

Du bör ha erfarenhet från bygghandeln alternativt annan försäljning gentemot företag i byggbranschen. Har du ett stort kontaktnät inom branschen är det givetvis meriterande.
Vi förutsätter att du har stor flexibilitet.
Att du har allmänna ekonomikunskaper ser vi som en förutsättning.
Arbetet är förlagt på vardagar.

B-körkort är ett krav.

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, skicka din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Bifoga ditt CV och ett personligt brev i din ansökan.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring tjänsten kontakta då gärna vår Platschef Mika Repo: mika.repo@k-bygg.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på K-Bygg är Sveriges nya bygghandel och vi söker ständigt nya hungriga talanger som brinner för branschen.

Vi vill skapa team med personer som tillsammans gillar att skapa affärer, jobba med service och tror på att bygga långa relationer med kunder. Kanske är det dig vi pratar om? Gillar du att leverera, göra det lilla extra och överträffa förväntningar? Det gör vi också. Att skapa förutsättningar för våra kunder att möjliggöra sina byggprojekt är vårt fokus på K-Bygg.

Dagligen strömmar mängder av kunder genom våra butiker, där vi tillhandahåller produkter, tjänster och är ett bollplank för diverse bygg- och måleriprojekt för både proffs och hemmafixaren. Vi tror på att vara den nära och lokala bygghandeln, oavsett om våra kunder besöker någon av våra butiker eller handlar via vår e-handel.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare