Hoppa till innehåll
Mekaniker till Sätra Motorcenter
Sätra Motorcenter tillhör K.W. Autoimport som är en del av K.W. Bruun & Cosomär en dansk familjeägd och välkonsoliderad koncern - med en årlig omsättning på ca. 9 miljarder. Sätra Motorcenter säljer nya Peugeot, DS Automobiles, Mitsubishi och Opel samt begagnade bilar.

I rollen som mekaniker är det du som står i centrum och tar hand om kundens bil.

Du kommer hantera våra egna märken och kommer att ingå i vårt egna verkstadsteam i Sätra.

Vi lägger stor vikt i att hitta rätt person som bidrar med driv, kompetens och glädje för arbetet.

Vi förväntar oss att du
Du som söker är en erfaren mekaniker med några års erfarenhet i branschen och trivs med utmaningar. Som person är du ansvarstagande och noggrann samtidigt som du är en driven och engagerad lagspelare. Du trivs i ett högt arbetstempo och tillsammans med dina kollegor strävar du ständigt efter att leverera hög kvalitet och få nöjda kunder.

Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med Citroën, Peugeot, Opel, DS Automobiles och Mitsubishi ser vi detta som meriterande med inget krav.

Krav
  • Gymnasieutbildning (fordonstekniska)
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-körkort
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet från våra varumärken
Vi erbjuder
En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken. Här får du kompetenta och engagerade kollegor, en god arbetsmiljö och goda möjligheter att ta ansvar och utveckla dig både yrkesmässigt och personligt.

Ett roligt och utmanande arbete hos en återförsäljare i framkant. Som medarbetare hos oss får du goda möjligheter till utbildning och du blir del av en härlig arbetsplats med god sammanhållning. Vi har fina nyrenoverade lokaler för kundmottagningen.

Intresserad?

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschefen Sebastian Andersson på e-post sebastian@satra.peugeot.se

Tillträde snarast möjligt.

Vi kallar fortlöpande till intervjuer och ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson
Sebastian Andersson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S

Fler från samma arbetsgivare