C-chaufförer Sthlm söderort, nu drar vi igång med rekrytering inför sommaren!

C-chaufförer Sthlm söderort, nu drar vi igång med rekrytering inför sommaren!

Om jobbet:

Inför sommaren kommer vi att behöva flertalet C-chaufförer för olika typer av uppdrag. Uppdragen är främst för att täcka upp våra kunders semesterperiod men möjlighet till förlängning och start tidigare finns. Du kommer att vara anställd av Jobandtalent och uthyrd till våra kunder. Våra kunder finns bland annat inom följande branscher: Livsmedel (kolonial och tempererat gods, Styckegods, Återvinning (främst hushållssopor men även papp, plast, metall, glas), men även andra branscher kan förekomma. Exempel på utgångsorter i Södra Stockholm är Tumba, Huddinge, Jordbro och Årsta.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är flexibel och kan tänka dig jobba inom olika branscher med olika typer av körningar. Du gillar att röra på dig och har ett trevligt kundbemötande.

Arbetstider:

Arbetstiderna variera beroende på hos vilken av våra kunder man arbetar hos, men vanligast är dagtid med start någon gång mellan 05.00 - 07.00 och man jobbar 8 timmar. Andra tider kan förekomma

Vi erbjuder:

Ett flexibelt arbete med möjlighet till ett varierat arbete inom olika branscher med olika typer av körningar som ger dig omväxling samt bred erfarenhet inom olika områden. Vanligt förekommande är möjlighet att längre fram gå över i anställning hos någon av våra kunder. För dig som är flexible och gillar omväxling i arbetet, finns också goda möjligheter att bli tillsvidareanställd hos Jobandtalent efter sedvanlig provanställning på 6 månader.

Krav:
  • C-körkort
  • Giltigt YKB
  • Digitalt förarkort
  • Truckkort A
  • Du kan svenska obehindrat
Meriterande:
  • Minst 6 månaders daglig körning med C-lastbil
  • Tillgång till egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatser som ligger avsides
  • ADR-grund
  • Krankort över 18 ton
Tillsättning:

Intervjuer och upplärning sker löpande. Tjänsterna är heltid under en tidsbegränsad period men med möjlighet till fortsatt anställning hos Jobandtalent även efter sommaren.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.