Hoppa till innehåll
Jobbet.se logotyp

Säljare inom brasvärme och solceller

Ansök nu
Efterfrågan på solceller och brasvärme ökar och vi behöver därför förstärka vår organisation i Kungens Kurva! Vi söker en driven och passionerad säljare som inom en snar framtid också vill ta på sig rollen som butiksansvarig och ingå partnerskap med Mariebergs. Är du rätt för oss? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du presenterar och säljer våra produkter inom brasvärme och solceller till både privat- och företagskunder på en ständigt växande marknad. Som säljare förväntas du arbeta rådgivande mot våra kunder och hjälpa de till bästa möjliga lösning. Vår butik/utställning i Kungens Kurva fungerar som din bas men du får även in leads via telefon och hemsida. Säljprocessen innefattar hembesök för att se till att rätt tekniska förutsättningar finns för installation hos kunden. Självklart ingår också sedvanligt säljarbete så som offertskrivning och orderläggning.

Du kommer på sikt även att axla rollen som butiksansvarig. Detta innefattar operativt helhetsansvar för butiken och dess resultat. I ansvaret ligger också administrativa uppgifter såsom orderhantering, beställningar och planering. För dig som vill finns det även, i och med detta, möjlighet att bli partner i Mariebergsgruppen.

Om dig
Vi söker dig med erfarenhet av försäljning och butik. Har du kunskap inom brasvärme och/eller solceller är det naturligtvis meriterande, men det är inget krav. Det är även ett plus om du har erfarenhet av försäljning inom sällanköpsprodukter, erfarenhet från byggbranschen samt om du har ett byggtekniskt kunnande. B-körkort är ett krav för tjänsten och det är en fördel om du har tillgång till egen bil. Mycket goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift, goda kunskaper i engelska samt god datorvana är även det krav för tjänsten.

Det viktigaste för att lyckas i den här rollen är inte vad du har gjort tidigare utan vi värdesätter snarare vem du är som person och att du har rätt driv och engagemang. Vi ser att du är självständig, resultatinriktad och affärsmässig. Du är entreprenöriell och strävar alltid efter att förbättra och utveckla både försäljning och arbetssätt. Vidare är du social och relationsskapande samt trivs i en serviceinriktad roll där du arbetar nära kunden. Självklart har du god förmåga att strukturera och se till helheten.

Övrig information
Tjänsten är på heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Individuell lön, fast och provisionsgrundande.

Du utgår från vår butik i Kungens Kurva men är också ute på hembesök hos kunder. Helgarbete förekommer enligt schema.

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter på Jobbet.se, Matilda Festin på 0720-503217 eller Hanna Koponen på 0735-920393.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Krav
  • Erfarenhet av försäljning/butik
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift
  • Goda kunskaper i engelska
  • God datorvana
Meriterande
  • Kunskap inom brasvärme och/eller solceller
  • Erfarenhet av försäljning inom sällanköpsprodukter
  • Erfarenhet från byggbranschen
  • Kunskap inom byggteknik
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mariebergs startades 1985. Då arbetade vi enbart med gamla kakelugnar. Genom åren har vi breddat sortimentet efter våra kunders önskemål. Vi levererar idag förutom kakelugnar och skorstenar allt inom brasvärme, såsom vedspisar, täljstensugnar, braskaminer, spisinsatser, specialdesignade frimurningar och mycket mer. Senaste tillskottet i sortimentet är vårt nya affärsområde inom solceller. Mariebergs är idag en modern organisation med försäljning, hantverk, teknisk support och logistik som säkerställer nöjda kunder. Vi är ett 40-tal medarbetare och omsätter årligen 75 mkr i koncernen. Vi har utställningar och kontor i Uppsala, Stockholm, Malmö, Gävle, Ludvika och ett säljkontor på Gotland.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare