Hoppa till innehåll
Internt B3P logotyp

Trädgårdsarbetare till Stockholm

Ansök nu
Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sätter prestationen i centrum. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. För kunds räkning söker vi nu en trädgårdsarbetare inom avdelning mark och trädgård. 

Arbetet innebär skötsel av kunders grönytor, så som gräsklippning, ogräsrensning, plantering, sandupptagning och även snöröjning vintertid.

Uppdraget är en hyrrekrytering. Du kommer till en början vara anställd av B3 Personal för att sedan gå över till vår kund.

Kvalifikationer

I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper, vi tror att du har hög energi, stark ansvarskänsla och trivs med att jobba i team. Som person bör du även vara kommunikativ och "service-minded. Vidare har du en känsla för kvalité och trivs med att arbeta ute.  

Erfarenhet av liknande arbeten är meriterande men absolut inget krav, utan dina personliga egenskaper väger högst i denna process, så tveka inte att söka. 

Krav för tjänsten är B-körkort.

Du erbjuds

Heltid 100% och en tillsvidaretjänst med tillämpad provanställning. 

Lön enligt kollektivavtal

Start: Urvalet sker löpande, kunden är flexibel gällande start av uppdrag. 

Ansökan

B3P arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående.

Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila alexander@b3p.se Observera att vi inte tar emot ansökningar och CV:n via mail, endast frågor. 

Välkommen med din ansökan

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare