• ta emot kunder bakom en receptionsdisk i vår tränningsanläggning i Skogås centrum en trappa upp
  • att ha grundläggande kunskaper inom vårt CRM-system som lagrar alla våra kunders uppgifter samt skapar fakturor och även ta betalt för diverse produkter såsom proteinbars, drycker etc.
  • att själv vara insatt i träning och att i dagsläget vara aktiv då det kan komma okunniga personer som vill börja träna som kan tänkas vilja ha tips och råd
  • det vi söker är ingen form av vikarie eller deltidsanställd vi är i behov av någon som KAN och är villig att jobba Heltid inga andra typer av arbetsformer är interresanta för oss i dagsläget
  • att kunna sälja medlemskap och att fylla formalian kring dessa på ett korrekt sätt
Mer info
Telefon 0760583440
Email Mejla i Form Friskvårdscenter
Område Huddinge
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.i-formskogas.se
Sista ansökningsdag 18 mars (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en träningsanläggning samt friskvårdscenter lokaliserat i Skogås centrum en trappa upp som inriktar sig i många olika former och typer av träning.
Klientelet är allt från väldigt unga till mycket äldre så är man en i personalen så måste man alltså kunna anpassa sig till vem det är man har framför sig, oavsett ålder.
Vi är väldigt noga och organiserade när det kommer till tider och scheman och vi ser helst att personerna som söker denna tjänst är detsamma.
Vi jobbar ständigt på att bli bättre så att vara serviceinriktad är ett måste om ett samarbete ska fungera mellan oss i styrelsen/ägandet och personalen.
Tack på förhand!
Med Vänliga Hälsningar i Form Friskvårdscenter Skogås