Hoppa till innehåll
HTH Kungens Kurva AB logotyp

Säljare för köksinredning

Letar du efter ett spännande jobb i ett företag som ständigt växer och med ett tätt sammanhållet team? Då ska du fortsätta läsa!

Dina ansvarsområden
Som säljare på HTH kommer du att assistera kunden från första mötet i butiken till köket är installerat och affären är avslutad! Vi lägger stor vikt vid kundens behov för att skapa deras drömkök som fungerar både estetiskt och ergonomiskt. Din roll kommer att vara rådgivande, där du kommer att designa och sälja en komplett kökslösning med allt från vitvaror, bänkskivor till snickerier.

I jobbet kommer du att rita och erbjuda kök i HTH:s CAD-program.

Din profil
För att lyckas i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av försäljning mot konsumenter i antingen en liknande roll eller bransch. Det är inte ett krav att du har erfarenhet av försäljning av köksinredning.

Som person har du en naturlig förmåga att skapa förtroende och affärsrelationer med alla typer av människor. För att trivas med oss är du både en lagspelare och kan arbeta självständigt.

Andra egenskaper som vi ser att du har;
Affärssinnne, noggrannhet, kreativitet och en känsla för estetik med färg och form
IT-kunskaper är viktiga för att kunna hantera våra system
Ibland kan hembesök krävas, så du behöver ha B-körkort.

Kan du sälja lär vi dig allt du behöver veta om kök. Om du känner igen dig själv är det dig vi letar efter!

Vi erbjuder
Med oss får du ett varierat jobb i en bransch där du gör stor skillnad och kan förverkliga drömmar. Du kommer att arbeta i en grupp som älskar försäljning, och du kommer att ha en stor möjlighet att påverka din lön eftersom vi arbetar med provisionsbaserad betalning. Våra kunder kommer till oss, och ibland vill de att vi ska komma hem till dem för att kontrollera att rätt förutsättningar finns för ett drömkök. Du kommer att arbeta i en av Stockholms största köksbutiker med marknadens mest stilrena kök.

Kontakt
För mer information om tjänsten, kontakta Joachim Lindberg, jlin@hth.se. För att ansöka om tjänsten, klicka på ansök nu!
Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Kontaktperson
Joachim Lindberg
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juli 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HTH finns representerat i fyra länder genom en lång butikskedja med cirka 130 inspirerande butiker. HTH:s tre fabriker har en årlig produktion på 75 000 kök. Det innebär att HTH är en av Nordeuropas största köksproducenter.
HTH Kök kan förutom köksinredning även leverera inredning till badrum och garderober samt projektlösningar till företag i större och mindre omfattning.

HTH är en del av Nobia Danmark A/S, som ingår i den svenska koncernen Nobia AB. Nobia AB är en av Europas ledande kökstillverkare med 20 starka varumärken.

Liknande jobb