Hoppa till innehåll
Hedin Bil AB logotyp

Reservdelsman Ford Segeltorp

Hej Reservdelsman

Vi på Hedin Bil Ford är i en expansiv fas och söker nu en reservdelman. Tillsammans förenklar och skapar vi framtidens bilägande och nu söker vi dig som älskar att hjälpa kunder i en vardag där ingen dag är den andra lik - men där vi skall ha roligt!

Om rollen

På Hedin Bil Ford vill vi ge bilägaren en förstklassig upplevelse. Vi älskar att göra affärer och bibehålla långsiktiga relationer.

Som reservdelsman hos oss kommer du att arbeta mot såväl butik som verkstad. Detta innebär att du kommer sköta försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör.

Du ansvarar för ordermottagning över disk, via telefon och web, samt arbetar med lagerhantering och inventering. Du arbetar med stort fokus på kundservice samtidigt som du håller en hög kvalité och effektivitet.

Vem är du?

Vi tror att du är en produktiv lagspelare.

Framtidens bilägande kräver att vi jobbar smartare för att göra saker enklare för kunden. Därför behöver du vara trygg i din förmåga att finna svar och lösningar på problem. För att trivas som reservdelsman hos oss, så är det viktigt att du förstår helheten och därmed kan ligga steget före.

Att vi har roligt längst vägen och kan peppa varandra är såklart väldigt viktigt! På Hedin Bil Ford präglas vi av att vi vill och kan ännu mer - tillsammans

Kvalifikationer

Vi tror att du har ett par års erfarenhet av en likvärdig tjänst.

Med andra ord är kunder via face to face, mail eller telefon ingenting som är obekant för dig. Det är meriterande om du har enkelt för att lära dig nya system och är tekniskt lagd.

Meriterande
  • Du har tidigare arbetat inom fordonsbranchen
  • Genuint bilintresse
  • Truckkort
  • Arbetat med Kobra
Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställningen är en tills vidare på heltid med sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag
Mer info
Kontaktperson
Jerry Forsman
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare