Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Servicetekniker - Istobal Sverige AB

Ansök nu
Om rollen

Rollen som Servicetekniker på Istobal innebär en fältbaserad tjänst med stor frihet under ansvar. Ditt arbete sker i en kundnära position med intressanta utmaningar för den som älskar maskin och teknik. Du ingår i ett team med andra teknikerkollegor där var och en ansvarar för sitt geografiska område men stöttar varandra vid behov. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är reparation och service av bilvårdsutrustning, såsom automatiska biltvättar, manuella tvättar och kringutrustning.

Tjänsten utgår från hemmet och du kommer ha ansvar för en egen fullutrustad servicebil. Verkstaden och depån finns i Skogås men dina kunder finns i hela södra Stockholmsregionen.

Anställningen är en hyrrekrytering där den första delen av anställningen kommer att vara hos oss på EMPLOID och sedan övergå till Istobal.

Om dig

Som person är du självgående, förtroendeingivande och det är av yttersta vikt att du är problemlösande och kan hantera olika fokusområden samtidigt. Du har också ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina arbetsuppgifter och efterföljande dokumentation. Tjänsten som Servicetekniker innebär också ett flertal kontaktytor både internt och externt. Därför är det viktigt att du trivs i kommunikativa roller, har ett serviceorienterat mindset och tycker det är inspirerande att träffa kunder.

Utöver detta krävs
  • Erfarenhet av mekaniskt maskinarbete
  • Erfarenhet av mekanisk service, installation och felsökning
  • Kunskap inom maskinel är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-Körkort
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Södra Stockholm

Arbetstider: Måndag till fredag 7-16

Lön: Lön enligt överenskommelse samt servicebil

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, mekaniker, mekanik, maskin, teknik, tekniker, underhåll, service, Stockholm, Skogås, Huddinge, Södertälje
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

ISTOBAL är en spansk multinationell koncern som är marknadsledande inom design, tillverkning, försäljning och installation av fordonstvättar och fordonsvårdslösningar. Med mer än 65 års erfarenhet använder sig ISTOBAL av innovation och den senaste tekniken för att tillhandahålla produkter och tjänster som ger hög avkastning för fordonsbranschen i flera sektorer, samtidigt som de erbjuder en positiv, bekväm och snabb upplevelse för slutanvändarna av tvättanläggningarna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare