Hoppa till innehåll
Edekyl & Värme logotyp

Projektledare service värme

Sista ansökningsdag
09 oktober 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för att jobba som projektledare inom service och avtal och ser du dig om efter nya utmaningar? Vi behöver komplettera vårt team i Stockholm med en serviceprojektledare till vår värmeavdelning.

Som projektledare inom service hos oss så ansvarar du för att våra serviceprojekt och avtal drivs och genomförs enligt angivna direktiv, mål, budget och tidsplan. Ditt huvudfokus är att ansvara för planering och styrning av tilldelade resurser, så att serviceprojektens och avtalens mål uppnås.

Du ansvarar för att Edekyl & Värme ABs och kundens avtalsöverenskommelser efterlevs, att arbeten utförs i rätt tid och att det återrapporteras till kunden. Så en god dialog och en nära relation med våra kunder ingår som en naturlig del i rollen.

Du kompletterar våra värmetekniker genom att vara steget före med serviceplanering, arbetsordrar och logistisk samordning, så att teknikerna kan optimera sina resultat.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ledarrollen ligger naturligt för dig. Vi värdesätter ansvarskänsla högt och likaså att du förstår vikten av ordning, reda, struktur och inte minst, en god och sund ekonomi i projekten.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en VS-bakgrund samt erfarenhet av en serviceledarroll inom installatörsbranschen.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på fyra orter och med ca 100 st anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping och Västerås. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).
Edekyl & Värme logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 oktober 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren