Ekonomiadministratör till HK, Segeltorp

Ekonomiadministratör till HK, Segeltorp

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en driven ekonomiadministratör till vår ekonomiavdelning. Du kommer självständigt att ansvara för våra kund- och leverantörsreskontran. Vi tänker oss även att du är spindeln i nätet på vårt kontor där du bland annat ansvarar över kontorsmaterial, kaffestation, frukt, blommor och gemensamma fikaträffar. Du rapporterar direkt till vår Ekonomichef Joakim Planmo.

Din kompetens
Vi tror att du är gymnasieekonom i grunden och att du arbetat med kund- och leverantörsreskontran ett par år och känner att detta är något du trivs med.

Du har stort systemintresse (erfarenhet av Jeeves är meriterande men inte ett krav) och tycker det är intressant att hitta mer effektiva arbetssätt. När du hittar lösningar driver du förändringen och det nya arbetet framåt.

För att lyckas i rollen krävs erfarenhet i Excel samt svenska i tal och skrift.

Vidare behöver du gilla att vara spindeln i nätet och se och göra det lilla extra för kontoret.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett självständigt, flexibelt arbete med mycket interna- och externa kontakter. Vi har kollektivavtal, marknadsmässiga löner, arbetstidsförkortning, friskvårdbidrag mm. Det finns möjlighet att arbeta på distans upp till två dagar i veckan efter den första introduktionstiden.

Övrigt
Tjänsten är på heltid. Placering HK Segeltorp.

Ansökan
Mer information lämnas av Ekonomichef Joakim Planmo joakim.planmo@dematek.se eller HR-chef Susanne Arnersten susanne.arnersten@dematek.se . Skicka ansökan och meritförteckning på svenska till jobb@dematek.se
Mer info
Kontaktperson Joakim Planmo
Email Mejla Joakim Planmo
Område Huddinge
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dematek.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunskapen, erfarenheten, servicenätverket, utbildningarna och samarbetet med några av världens ledande företag inom materialhantering.

Hos Dematek står helt enkelt den bästa tekniken och de mest kompetenta personerna redo att göra dina arbetsdagar så smidiga som möjligt.