Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Servicetekniker till Cramos bygg- och fallskyddsverkstad

Sista ansökningsdag
20 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
24 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Cramo är sedan länge ett stabilt företag inom rentalbranschen med 90 depåer i Sverige. Är du nyfiken på att vara en del av Cramos resa och vill utveckla dina tekniska kunskaper så söker vi nu en Servicetekniker till vårt team i Länna som arbetar med returhantering och besiktning av Cramos samtliga fallskyddsprodukter. Sök tjänsten och utvecklas med Cramo!

Till Cramos verkstad i Länna kommer byggmaskiner och fallskydd från hela Sverige som behöver genomgång, besiktning, reparation och underhåll. I våra nya och fräscha lokaler i Länna arbetar ett trettiotal medarbetare så som våra Säljare på Kundcenter och Mekaniker inne i verkstaden. Tillsammans har ni gemensamt ansvar över verkstaden. Du är ledande i rollen och i en mindre grupp så ansvarar ni tillsammans med Verkstadschef för all kvalité och säkerhet inom produktområdet. Detta innebär att du är kvalitetssäker och har hög noggrannhet i ditt dagliga arbete för att ge våra kunder en säkrare arbetsmiljö.

I rollen som Servictekniker arbetar du med en del av Cramos uthyrningssortiment som består av byggmaskiner med inriktning fallskydd. Du ansvarar själv för dokumentation och uppföljning av dina serviceärenden för att säkerställa att vi kan leverera högsta kvalitet på våra produkter. Vi förväntar oss inte att du har kunskap om våra nischade produkter utan tillsammans bygger vi tjänsten och tillhandahåller nödvändig produktutbildning vid anställning.

Som Servicetekniker upprätthåller du en hög kvalitet av Cramos maskinpark. Du bedömer vilka åtgärder som krävs, kontrollerar funktion och gör produkterna redo för uthyrning. Du arbetar dagligen i vårt affärssystem med att skapa och avsluta serviceordar, löpande följa serviceinformation samt beställning av reservdelar och förbrukningsmaterial.

Är du den vi söker?
  • B-körkort
  • goda kunskaper i svenska och engelska
  • god datorvana
Vi ser gärna att du har erfarenhet av praktiskt arbete med inriktning på att ge noggrann service men det viktigaste är att du gillar att ge god service, är praktiskt lagd, nyfiken och har en vilja att lära sig nytt.

Du tar ansvar och levererar hög kvalitet i ditt arbete. Vi vill att våra kunder pratar om oss som ett företag de känner förtroende för och som kommer att hantera alla situationer, även de stressiga, med självtillit och en vilja att kunden ska bli nöjd. Uppstår problem behöver du ta tag i det, berätta och söka information och stöttning i att hitta en lösning. Det ger nöjda och återkommande kunder.

Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum. Vi tillämpar alkohol- och drogtest för att säkra en trygg arbetsmiljö för alla.

För att alla ska få samma chans till en rättvis process använder vi oss av en personlighetstest i rekryteringsprocessen. Vi arbetar med att öka vår mångfald och välkomna alla typer av ansökanden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verkstadschef Robert Flink via mail: robert.flink@cramo.com
Cramo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.