Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Säljare till Stockholm

Ansök nu
Cramo söker nu en Säljare till Stockholm!

Är du en serviceinriktad person som drivs av kundnöjdhet och att utveckla affärer? Vill du vara med och påverka Cramos tillväxtresa samt ta rentalbranschen till en ny nivå? Då är det dig vi söker som vår nya Säljare i Stockholm!

Om tjänsten

Hos oss blir du en betydande byggsten i ett framtidstänkande säljteam. Som Säljare har du alla enheter inom Cramo som support, med kollegor runt om i regionen. Från starten av din anställning får du en färdig kundkorg och du arbetar inom ett specifikt geografiskt område i Cramos region Öst (Stockholmsområdet). Med frihet under ansvar får du en möjlighet att sätta din egen prägel på både säljrollen och Cramo.

Som Säljare hos oss kliver du in i en dynamisk roll på ett växande och branschutmanande företag. Din primära uppgift är att driva hela säljprocessen; från att ta fram kundplaner, prospektera och boka möten, till att skriva avtal, följa upp och utveckla dina kunder, samt ansvara för din budget.

Det handlar om att förstå kundens verksamhet och att hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna för deras behov. För att uppnå detta krävs att du bygger upp ett brett kontaktnät hos kunden och att du är duktig på att bygga varaktiga kundrelationer.

Du rapporterar till Gruppchef Sälj. Placeringsort Stockholm/Huddinge.

Är du säljaren vi söker?

Du har ett stort affärs- och kundfokus. Du är duktig på att bygga långsiktiga kundrelationer och drivs av att skapa värde och lönsamhet för våra kunder. Du är en problemlösare, som inte räds att finna nya lösningar. Du är medveten om att säljresultat kommer från hög aktivitetsnivå och målmedvetet arbete. Du har god kommunikationsförmåga och vana av att arbeta strukturerat. Du har en stor utvecklingsvilja där du hela tiden vill gå framåt samt nå uppsatta mål. Du är även en teamspelare, som ser att laget går före jaget.
  • Erfarenhet av att jobba med marknad- och säljplaner, och trivs med att både ansvara för, och delta i, kund- och säljaktiviteter.
  • Van användare av CRM-system och Officepaketet, då detta är ett dagligt verktyg i tjänsten.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.
  • Säljerfarenhet inom uthyrnings- och byggbranschen är meriterande.
  • B-körkort är ett krav.
Vad vi erbjuder dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv allt-är möjligt-attityd, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

För att skapa en mer fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess har vi på Cramo som policy att sökande personer ska genomföra ett personlighetstest. Efter att du har registrerat din ansökan kommer du få en inbjudan till testet via mejl.

Innan en eventuell anställning på Cramo har vi som policy att genomföra ett alkohol-och drogtest i syfte för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Sälj, Piotr Thingvall: piotr.thingvall@cramo.com

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson
Piotr Thingvall
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare