Administrativ Seviceprojektledare

Administrativ Seviceprojektledare

Till vår kund som är verksam inom värme och kyl branschen söker vi just nu en Administrativ Serviceprojektledare!

Din roll

I rollen som Administrativ Serviceprojektledare kommer du ha en koordinerande roll och ansvarar för service och avtal. I din roll ingår att boka ut tekniker, schemaläggning och stötta teknikerna i planering av deras arbetsveckor. Du tar emot order, felanmälningar, samt registrerar nya kunder och anläggningar/projekt i affärssystem. Du ansvarar för kundavtalshantering, och utför fakturering av kundfakturor. Du kommer ansvara för att planera årlig återkommande service såsom periodisk läcksökning m.m. Du kommer att innehar arbetsledaransvar och resultatansvar för de serviceprojekt som du ansvarar för.

Detta är ett konsultuppdrag till att börja med på 6 månader vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på Clevry och uthyrd som konsult till vår kund där vi hanterar provanställningen. Om allt går bra under provanställningen är tanken att du blir direktanställd till vår kund därefter. Rekryteringsprocessen sköts av Clevry och frågor gällande tjänsten ställs till ansvarig rekryterare, i detta fall Sophia Borelius (sophia.borelius@clevry.com). Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvara för serviceplaneringen - lägger upp samtliga service-ordrar
  • Bokar ut tekniker på service-uppdrag
  • Ansvarar för serviceplanering, arbetsordrar och logistisk samordning
  • Löpande fakturering
  • Ser löpande över befintliga avtal (standardavtal) och säkerställer att korrekta uppgifter finns i befintligt affärssystem
  • Upprättar, sammanställer och delger kund årsrapporter kyla
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Omfattning: Heltid, 100%

Arbetstider: 07:00-16:00

Placeringsort: Skarpnäck, Stockholm

Din profil

Vi söker dig som har en fullständig gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi. Det är viktigt för rollen att du sedan tidigare har bakgrund inom administration, exempelvis erfarenhet av fakturering och känner dig bekväm i det. Det är meriterande för rollen om du har erfarenhet från en koordinerande administrativ roll eller liknande arbetsuppgifter. Som person är du noggrann och strukturerad och gillar att ha en roll som bygger på en god grundplanering. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och ser dig själv som en lösningsorienterad person. Då du kommer ha mycket kontakt med andra är du kommunikativ och vill alltid bidra med en god kundservice. Du trivs med att ha frihet under ansvar och du är över lag dedikerad till ditt arbete. Du har god datorvana och goda kunskaper inom Office-paketet. Ett krav för rollen är att du behärskar det svenska språket i flytande form i tal och skrift och har goda kunskaper inom det engelska språket.

Rekryteringsprocessen:

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81.Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry:

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Sophia Borelius
Telefon 070 417 92 81
Område Huddinge
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90