Lagermedarbetare till Carglass®

Lagermedarbetare till Carglass®

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?

Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst plocka och packa bilglas och tillbehör på vårt lager i Huddinge. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Vi söker nu nya medarbetare till vårt centrallager i Huddinge.

Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och världsledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som lagermedarbetare är att ta hand om ordrar från våra verkstäder runt om i Sverige. Du arbetar nära arbetskollegor, teamledare och lagerchef samt har daglig kontakt med externa leverantörer så som transportörer vid både inkommande och utgående gods.
  • Plock av bilglas samt tillbehör
  • Uppackning av leveranser
  • Emballera fordons- och lastbilsrutor för leverans till verkstäderna.
Vem är du?
Som person är du driven och arbetsam och har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. I ditt arbete är du självgående och initiativtagande och inte rädd för att hugga i när det behövs. På grund av arbetets art med fysiskt tunga och ofta förekommande repetitiva moment, är det viktigt att du har en grundläggande fysik och förmåga att ta till dig ergonomiska arbetssätt och hjälpmedel.

Vidare krav för denna tjänst är:
  • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom industri eller logistik
  • Truckkort
  • Vana av att använda dator som arbetsredskap
  • God kunskap i både svenska och engelska språket i tal och skrift
Som ett steg i rekryteringsprocessen kommer alkohol- och drogtestning genomföras i enlighet med vår alkohol- och drogpolicy.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån. provanställning

. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.

Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.

Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Carglass®

Vid frågor om tjänsten kontakta oss på jobb@carglass.se
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.carglass.se
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och världsledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.