Interntekniker

Interntekniker

Är du tekniskt kunnig och samtidigt bilintresserad? Då kan du vara den vi söker som interntekniker till oss på Bilia Toyota i Kungens kurva. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.

Det här erbjuder Bilia

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som interntekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Du kommer arbeta mestadels mot bilförsäljningen och hantera deras begagnade bilar. Du ansvarar för hela processen: från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning samt för återkoppling till bilförsäljningen.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har ett tekniskt biintresse och trivs bra med att arbeta ut mot kunder. Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B körkort är ett krav. Kunskap i Kobra är meriterande, då planering och fakturering av jobben sköts i detta affärssystem.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilias Toyotas anläggning i Kungens kurva. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Björn Hallestrand
Email Mejla Björn Hallestrand
Område Huddinge
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com