Coach Tanka & Tvätta

Coach Tanka & Tvätta

Är du positiv, serviceinriktad och tycker om att träffa kunder i ditt arbete? Då är det kanske dig vi söker som coach för Tanka och Tvätta till oss på Bilia i Segeltorp.

Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som coach på Tvätta/Tanka kommer du jobba pro-aktivt med att knyta kunder, både företag och privat. Du styr och planerar det dagliga arbetet av tvätten och ett antal tanka stationer. Du jobbar med ekonomiskt uppsatta mål och kundnöjdhet.

Vad vi önskar av dig

Vi ser att du är lösningsorienterad samt hela tiden har kundens bästa i fokus. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av försäljning med fördel över telefon. Du är professionell i ditt bemötande både externt och internt, och är en god kommunikatör som har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift på både svenska och engelska. Vi värdesätter att du är en driven person som är van att jobba självständigt. B-körkort är ett krav.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilia i Segeltorp. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anna Sandqvist
Email Mejla Anna Sandqvist
Område Huddinge
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com