Hoppa till innehåll
Bilia Personbilar Stockholm logotyp

Bildelsmedarbetare fokus på webshop

Ansök nu
Har du ett intresse för service och trivs med att arbeta med kunden i fokus? Då kan det vara dig vi söker som bildelsmedarbetare med inriktning mot weborder till Bilia i Segeltorp.

Det här erbjuder Bilia

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Bildelsfunktionen arbetar med att planera och beställa hem reservdelar och tillbehör. I din roll kommer du att hantera inkommande weborder, plocka på lager och paketera utgående gods. Det kan även förekomma arbete i vår butik.Du kommer att ha kontakt med både leverantörer och kunder samt hantera inköp.

Vad vi önskar av dig

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att möta kunder i ditt arbete. Har du fordonsteknisk utbildning och erfarenhet av att jobba i affärs- och orderhanteringssystem, samt med bildelskataloger och beställningsportaler är det meriterande. Då telefon och dator är dina naturliga arbetsredskap behöver du ha god datorvana.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning och placering är på Bilia i Segeltorp. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Tomas Fredriksson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare